Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet lemondani gyerektartásról?
Az apukától 2 év alatt összesen 2X 10 ezer forintot kaptam gyerektartás címszó alatt, akkor is persze csak a sárdobálás ment, hogy "persze, manikűröshöz mentem belőle", meg hogy nem is a gyerekre költöttem, meg ilyenek....
Nem kell nekem ez a veszekedés, ez a terrorizálás, amúgy sem látogatja a gyereket, tartsa meg a mocskos pénzét.
Ez hogy lehet? Bírósági ítélettel nem tarthatja vissza a gyerektartást, ne hagyd magad!
Ha nem is akarja odaadni neked, akkor utalja egy külön számlára a gyerek nevére, és 18 évesen férhessen hozzá.
Megvan a véleményem az olyan férfiról, aki sajnálja a pénzt a saját gyerekétől.
Bírósági végzés kell és akkor hivatalosan fog menni a tartás díj. Akkor vagy befizeti számlával, vagy levonják a fizujából. Megteheted, és onnan nincs visszalépés.
Igen is kapjon a gyerek pénz ha már az apja nem látogatja.
Köszönöm, de páran nem értettétek a kérdést.
Én az anyuka vagyok, nálam van a gyerek, és NEM AKAROK gyerektartást kapni az apukától!
A bírósági tárgyalás 2 hónap múlva lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!