Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan lehet lemondani gyerekt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet lemondani gyerektartásról?

Figyelt kérdés

Az apukától 2 év alatt összesen 2X 10 ezer forintot kaptam gyerektartás címszó alatt, akkor is persze csak a sárdobálás ment, hogy "persze, manikűröshöz mentem belőle", meg hogy nem is a gyerekre költöttem, meg ilyenek....

Nem kell nekem ez a veszekedés, ez a terrorizálás, amúgy sem látogatja a gyereket, tartsa meg a mocskos pénzét.

2013. jún. 19. 13:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A gyámhatóság NEM fog beleegyezni, hogy lemondjon róla.

Egy esetben lehet kiegyezni, ha apuka mondjuk előre kifizeti egy összegben a gyerek 18 éves koráig. Semmilyen más esetben nem lehet lemondani róla.

akár akarsz tőle valamit, akár nem, lemondani nem tudsz róla. A bíróság meg majd ezt el mondja.

2013. jún. 19. 13:55
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Apuka nincstelen, esélytelen, h egy összegben, vagy havi rendszerességgel fizessen...

Van valami ötletetek ilyen esetre?

2013. jún. 19. 13:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen juttatást is kap, ha kap az államtól, akkor ha van bírósági határozat, akkor azt le fogják tőle tiltani. Ha lesz melója, akkor onnan is. Ha meg nem fizet, mert sem ellátást nem kap, se munkája nincsen, akkor úgysem kapsz pénzt, tehát pont ott vagy, mintha lemondtál volna róla.
2013. jún. 19. 13:57
 14/16 anonim ***** válasza:
64%
Már ne is haraqudj, de a gyerektartás nem a tiéd, hanem a gyerekedé. Az neki jár! Hogy gondolod, hogy te lemondasz valamiről az ő nevében? Tessék szépen behajtani azon a trógeren, ha nincs rá szükséged, akkor rakd félre, jó lesz az majd a gyerekednek, ha elkezdi a saját kis külön életét. Ennyit igazán megtehetsz érte.
2013. jún. 19. 14:36
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én értem miért akarsz lemondani a tartásdíjról, de nem teheted meg, mivel az nem a te pénzed. Gyámhatósági engedély kellene hozzá, amit természetesen nem fogsz megkapni, mert sértené a gyerek érdekeit. Olyan, mintha a saját gyerekedtől vennéd el a pénzét.
2013. jún. 19. 16:53
 16/16 anonim ***** válasza:
csak tudnám miért kellett lepontozni a válaszomat? fáj az igazság? idióta barmok!
2013. jún. 19. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!