Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet a férjem táskájába...

Miért lehet a férjem táskájában hónapok óta Canesten Plus krém? Lehet ez összefüggésben megcsalással?

Figyelt kérdés

Általában nem szokta titkolni előlem az egészségügyi problémáit. Már hónapokkal ezelőtt észrevettem, hogy van nála egy régi tubus, de gondoltam, biztos benne maradt régről és már el is felejtette. Most viszont észrevettem, hogy vett egy vadiújat és már meg is kezdte. Nem értem, miért hurcibálja magával, amikor a leírás szerint naponta egyszer kell használni lefekvés előtt. Olyan, mintha nem szeretné, ha tudnék róla, hogy szüksége van rá. Vagy miért lehet rá szüksége nap közben??? És amúgy sem vettem észre, hogy gombás betegsége lenne. Nemi szervi biztos nincs, mert akkor vigyázna rám (főleg hogy az imádott kislányával vagyok terhes), ráadásul a terhesség miatt nagyon ki vagyok vizsgálva és kimutatták volna nálam, ha elkaptam volna tőle bármit is. Létezik, hogy a fejbőrére használja? Eléggé hajlamos a korpára, de nem tudom, használható-e arra? Azt amúgy meg nem titkolja, hogy azért használ gyógyszertári kénes sampont, mert korpásodik. Akkor a Canesten Plust sem kéne titkolnia. És mondom, én azt gondolom, ismerem minden porcikáját és nem gombás! A tenyerén van egy fura bőrkeményedés, lehet hogy az aggasztja? De azt sem kéne titkolnia előttem.

Néha rám jön ilyen megcsalási para, azért is néztem be a táskájába, és nem tudom hogy kérdezzek rá, mert alapból nem szoktam benne kutakodni...

2014. febr. 16. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
42%

48. Nalunk sem ennyi volt csak a kommunikacio, pl-t irtam.

Nyilvan többet beszelgettünk.

A kapcsolat elejen elpofaztam neki, ha valami nem jo, ha esetleg mas kell , szoljon es különvalunk.

De nem, ahhoz hogy megtudjam mekkora göreny, sajnos utana kellett jarnom, mert magatol nem mondta volna el, hogy he figyelj mar, megcsaltalak.

Ha megcsalnak, azt meg lehet erezni. Lehet hogy a kerdezö is epp ezt erzi. Es ilyenkor minden kicsi jel nagyon gyanus.

Az uj ferjemmel nem erzem ezt, nala nem is kutakodok.Amugy sem szolna, ha valamibe belelesnek.

2014. febr. 16. 16:29
 52/67 anonim ***** válasza:
67%

Ha ennyire nehéz a rákérdezés, csináld a következőt.

Véletlenül verd le a táskáját a székről (vagy ahol tartja), hogy kiboruljon a tartalma a földre. (Az se baj, ha nem látja, akkor rá is segíthetsz.)

Kacagj fel, h nahát, milyen kis bálna vagyok, levertem a táskádat, bocsi... Na de mi ez a kenőcs. Csak nem valami bajod van?!

Egyébként komolyan mondom, ezt a sztorit és a válaszokat elolvasva már lassan rám jön a nyomozhatnék.

2014. febr. 16. 17:14
 53/67 anonim ***** válasza:
73%
52-es válaszoló: Ez már A gyanú árnyékában szint, de nagyon tetszik. :DD Nekem is egészen nyomozhatnék hangulatom lett így vasárnap délután.
2014. febr. 16. 17:34
 54/67 anonim ***** válasza:
74%
És akkor most mindenki elkezdett kutatni gyanús jelek után? :D
2014. febr. 16. 17:49
 55/67 anonim ***** válasza:

52 vagyok.

Én azért bízom benne, h valami egészen egyszerű oka van ennek a dolognak, és nem lesz semmi gond, élnek boldogságban-szeretetben amíg meg nem halnak... és persze, h a kérdező megosztja velünk, máskülönben tényleg olyan lenne mint egy befejezetlen Poirot epizód...

2014. febr. 16. 19:23
 56/67 anonim ***** válasza:
95%

Most elképzeltem, ahogy mindenki elvonult VÉLETLEN lelökdösni a párja táskáját a helyéről. :D:D

Remélem én is, hogy megosztja a kérdező mi lett a vége.

2014. febr. 16. 19:59
 57/67 anonim ***** válasza:
100%
mit kell ezt túlkomplikálni? Elmondom nálunk h néz ki. Valamit ki akarok venni a táskájából, kinyitom, jé ott van vmi izgi, felemelem, mondom neki "bocsi nem akartam turkálni csak egy tollat kivenni, de ez mi?" Ő elmondja. Pont.
2014. febr. 16. 20:02
 58/67 anonim ***** válasza:
90%
En is elmegyek lelokni a taskat, mindjart beszamolom :D
2014. febr. 16. 20:12
 59/67 anonim ***** válasza:
93%
Én már lelöktem az előbb egy táskát... de csak későn vettem észre, hogy a sajátom volt... :(
2014. febr. 16. 20:19
 60/67 anonim ***** válasza:
82%
Na beleneztem a ferjem taskajaba. Egy cs papirzsepi, negy darts nyil, a tarcaja, egy blokk bevasarlasbol, egy ujsag. Kezdjek felni? :)
2014. febr. 16. 20:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!