Mitől lehet ez az érzés?
Figyelt kérdés
Kenem magam canesten krémmel odalet,mivel úgy érzem nincs minden rendben,viszont ha bekenem akkor mintha úgymond forróság töltene el,égne.2014. jan. 4. 13:11
1/6 anonim válasza:
Mert be van gyulladva az a terület. Nem valószínű,hogy a Canesten krém elég lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak csütörtökön rendel nőgyógyász.Az még elég messze van.Mit kellene tenni?
2014. jan. 4. 13:26
3/6 anonim válasza:
Az is benne van, hogy bakteriális fertőzésed van, nem pedig gombád. Akkor pedig irritálhatja a Canesten. Ha sokkal jobban ég a krémtől, akkor én nem kenném, megvárnám, hogy mit mond az orvos. Pontosan mit értesz azalatt, hogy nincs minden rendben? Mik a tünetek?
4/6 anonim válasza:
vegyél Betatine kúpot a gyógyszertárban (csak, ha nem vagy jód érzékeny)! Használd egy hétig! Vény nélkül kapható!
6/6 anonim válasza:
Ez normális ennél a krémnél.Nekem hüvelygombám és gyulladásom szokott lenni,1-2x évente.A doki ilyenkor tablettát,hüvelykúpot és Canesten! krémet ír,bár volt hogy Candibene-vel helyettesítettem.A lényeg,hogy kell pár nap,míg hatni kezd.Mikor még nagyon gyulladásban van a terület,elég meleg-bizsergető érzést ad a krém,nem is mondanám kellemesnek.Ahogy javul,gyógyul az kezelt rész,egyre kevésbé van ez a dolog.Majd onnan szoktam tudni,hogy minden rendben,ha már nem érzek semmit ha bekenem vele :) 24l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!