Miért lehet a férjem táskájában hónapok óta Canesten Plus krém? Lehet ez összefüggésben megcsalással?
Általában nem szokta titkolni előlem az egészségügyi problémáit. Már hónapokkal ezelőtt észrevettem, hogy van nála egy régi tubus, de gondoltam, biztos benne maradt régről és már el is felejtette. Most viszont észrevettem, hogy vett egy vadiújat és már meg is kezdte. Nem értem, miért hurcibálja magával, amikor a leírás szerint naponta egyszer kell használni lefekvés előtt. Olyan, mintha nem szeretné, ha tudnék róla, hogy szüksége van rá. Vagy miért lehet rá szüksége nap közben??? És amúgy sem vettem észre, hogy gombás betegsége lenne. Nemi szervi biztos nincs, mert akkor vigyázna rám (főleg hogy az imádott kislányával vagyok terhes), ráadásul a terhesség miatt nagyon ki vagyok vizsgálva és kimutatták volna nálam, ha elkaptam volna tőle bármit is. Létezik, hogy a fejbőrére használja? Eléggé hajlamos a korpára, de nem tudom, használható-e arra? Azt amúgy meg nem titkolja, hogy azért használ gyógyszertári kénes sampont, mert korpásodik. Akkor a Canesten Plust sem kéne titkolnia. És mondom, én azt gondolom, ismerem minden porcikáját és nem gombás! A tenyerén van egy fura bőrkeményedés, lehet hogy az aggasztja? De azt sem kéne titkolnia előttem.
Néha rám jön ilyen megcsalási para, azért is néztem be a táskájába, és nem tudom hogy kérdezzek rá, mert alapból nem szoktam benne kutakodni...
Nem kene lehülyezni a kerdezöt,csak mert nem dugja a homokba a fejet.En is ugyanezeket csinaltam az exemnel es kiderült, hogy megcsalt.Mondjuk en raereztem es utana kezdtem el a nyomozast.Lehet itt olyannal jönni, hogy patkany dolog kutakodni, de ha mashogy nem derül ki, akkor csak ez marad.
Gondolom a kerdezö sem szeretne at...va elni.
Szerelj rá nyomkövetőt, ha nem hiszel neki. Egyébként, ha 18:15-kor fizetett és 19:00-re ért haza, és még beugrott valahová, akár találkozhatott is valakivel. Vagy ott kellett álldogálnia a vasúti átjáróba. Pl.: Mi is hányszor így járunk, h negyed órát várunk, mert ott tolat egy szerelvény vagy sín ellenőrzés tartanak vagy csak összetalálkozunk valakivel, dumálunk és hipp-hopp elmegy fél óra...
Ne lássál rémeket.
25/N
Nálunk is a terhesség alatt lett gyanús a férj. Valahogy ilyenkor középpontba kerülnek és derülnek ki a turpisságok, amiket addig simán el tudott tusolni, nem volt időm foglalkozni vele.
Szóval a gumikészlet nálunk is folyamatosan csökkent, holott mi értelem szerűen nem használtuk. Találtam a táskájában is óvszert. Aztán tetűirtót a kabátzsebében. Mindig a megérzéseim után mentem, mert furcsán viselkedett. Sajnos igazam volt.. Inkább kutakodjak minthogy éveken át hülyének nézzenek!
Kellhet neki lábra, vagy egészen pici foltra hónaljon, akárhol. Lehet téged nem akar izgatni vele, és szégyelli, a munkahelye nem tudom milyen, lehet ott van nyugisan 5 perce, hogy lekezelje magát és nem nyaggatja senki, hogy miért is vagy gombás? (Másik verzió, a nőjének kell a krém és minden alkalom után kennek kicsit...na oda. Nekem anno egy nőgyógyász javasolta, amikor sokat voltam felfázva. De most nehogy szívrohamot kapj, mert akkor is azt a nő hordaná magával nem a férjed!!!)
A többi persze engem is izgatna. De lehet elszámoltad, elnézted a dolgokat. Szépen fogj meg mindent, ami védekezéshez kellhet és hajítsd ki a NAGYKUKÁBA. Ha a párod rákérdez, akkor nálad a pont a gyanúd jogos. Ha nem kérdez rá, akkor ne aggódj. A kutyakajának örülj én is mindig küldök a sógoromnak, remélem nem leszek válóok:-).
24. Tetüirto...az azert durva.
Arrol hallottam, hogy nem olyan egyszerü kiirtani.
Kérdező, a helyedben megmondanám neki a következőképpen: "A minap véletlenül belenéztem a táskádba X dolgot kerestem és megtaláltam egy tubus Canesten-t, mire használod? Úgy tudom, hogy ez női krém. Szeretnék segiteni még kiegészitő, bió megoldásokkal is (szódabikarbóna, ecet, stb.)Amúgy ki ajánlotta, hogy Canesten-t használj a problémádra?"
Ha erre konkrét válasz jön, akkor én elhinném, ha hebeg-habog, akkor van alapod gyanakodni.
Én is babát várok, de valahogy még nem jutott eszembe 20 perceken hepciáskodni.
A kedvenc részem, hogy Valentin napon is küldött csontot, meg kenyeret... :D Hú, de romantikus! Igazából lehet, nem is a férjedet akarja felszedni, hanem a kutyáitokat, a kis hamis.
A Canestenre meg egyszerűen kérdezz rá, ha ennyire zavar. Persze ne úgy, hogy ezt és ezt találtam, ugye megcsaaaaalsz??? Hanem, van-e valami baj, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!