Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lehet a férjem táskájába...

Miért lehet a férjem táskájában hónapok óta Canesten Plus krém? Lehet ez összefüggésben megcsalással?

Figyelt kérdés

Általában nem szokta titkolni előlem az egészségügyi problémáit. Már hónapokkal ezelőtt észrevettem, hogy van nála egy régi tubus, de gondoltam, biztos benne maradt régről és már el is felejtette. Most viszont észrevettem, hogy vett egy vadiújat és már meg is kezdte. Nem értem, miért hurcibálja magával, amikor a leírás szerint naponta egyszer kell használni lefekvés előtt. Olyan, mintha nem szeretné, ha tudnék róla, hogy szüksége van rá. Vagy miért lehet rá szüksége nap közben??? És amúgy sem vettem észre, hogy gombás betegsége lenne. Nemi szervi biztos nincs, mert akkor vigyázna rám (főleg hogy az imádott kislányával vagyok terhes), ráadásul a terhesség miatt nagyon ki vagyok vizsgálva és kimutatták volna nálam, ha elkaptam volna tőle bármit is. Létezik, hogy a fejbőrére használja? Eléggé hajlamos a korpára, de nem tudom, használható-e arra? Azt amúgy meg nem titkolja, hogy azért használ gyógyszertári kénes sampont, mert korpásodik. Akkor a Canesten Plust sem kéne titkolnia. És mondom, én azt gondolom, ismerem minden porcikáját és nem gombás! A tenyerén van egy fura bőrkeményedés, lehet hogy az aggasztja? De azt sem kéne titkolnia előttem.

Néha rám jön ilyen megcsalási para, azért is néztem be a táskájába, és nem tudom hogy kérdezzek rá, mert alapból nem szoktam benne kutakodni...

2014. febr. 16. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 1/67 anonim ***** válasza:
90%

Be kell számolnia mindig arról, hogy mit hova ken? És ha a lábujján van valami?

Mi köze lenne a megcsaláshoz egy Canesten plus krémnek?????????

Értem, hogy terhes vagy és a hormonok meghülyítenek, na de ENNYIRE???

2014. febr. 16. 13:58
 2/67 anonim ***** válasza:
90%

"hurcibálja"

DDDD.

2014. febr. 16. 13:59
 3/67 A kérdező kommentje:
De minek neki nap közben a táskába??? Semmiféle gyógyszert vagy krémet nem hordoz magával, csak egy dezodort meg ezt.
2014. febr. 16. 14:00
 4/67 anonim ***** válasza:
100%
Ez gombásodás kezelésére szolgáló krém, nem segít megelőzni a nemi bajokat, úgy hogy nem hinném, hogy azért használná, mert megcsal és nem akar semmi féle betegséget összeszedni. Ha egy férfi meg is csalná feleségét, ugyan miért hordaná magánál folyton a canestent? Lehet, hogy csak van valami olyan gombás megbetegedése, amit szégyell, nem feltétlenül nemi, lehet lábgomba, vagy köldök gombásodása.
2014. febr. 16. 14:02
 5/67 anonim ***** válasza:
92%

Ha már ilyen ügyes voltál, hogy kutakodtál a táskájában, akkor kérdezz rá nyíltan. Biztos fog neki örülni.

Egyébként nem értem a logikádat, de mindegy. Ez nem megcsalási para, csak simán nem normálisság.

2014. febr. 16. 14:03
 6/67 anonim ***** válasza:
92%
Hát ez... ez már több a soknál. Ne kutakodj a férjed táskájában és hagyjál már neki legalább annyi teret, hogy a gombásodásáról ne kelljen elszámolnia :/
2014. febr. 16. 14:04
 7/67 anonim ***** válasza:
100%

Miért olyan gáz rákérdezni? Házastársak vagytok elvileg, közös gyereket vállaltok és akkor komolyan egy canestenen megy a vita?

Egyébként nem tudom mire számítottál, mit találsz a táskájában, amikor szerető után kutattál? :D

Nekem pl. bőrgombám van, ami a bőrgyógyász szerint a fejbőrről indul és ha egyszer összeszedi az ember, sosem tud megszabadulni tőle. Én is mindig hordok magamnál canestent, mert ha kijön, akkor az az egy-egy folt viszket. Ilyenkor jó, ha rögtön be tudom kenni. Ha ebből a párom arra következtetne, hogy megcsalom, valószínűleg képen röhögném. :D

Mellesleg tudja, hogy problémáim vannak, de hogy konkrétan mi, azt nem, mert sosem kérdezte... Érdekesen néznék rá, ha a canestenemből erre következtetne. :D

2014. febr. 16. 14:05
 8/67 anonim válasza:
91%
Honnan tudod, hogy hónapok óta hordja?
2014. febr. 16. 14:06
 9/67 anonim ***** válasza:
97%

Ismered minden porcikáját? Vagyis mindennap átnézed a lábujjközétől kezdve a segge lukáig?

Feleslegesen kombinálsz, inkább kérdezd meg!

"Édesem, volt egy Canesten a táskádban, esetleg kijött valahol gomba?"

2014. febr. 16. 14:06
 10/67 anonim ***** válasza:
73%
kutatni más táskájában patkányság
2014. febr. 16. 14:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!