Úgy érzem,hoyg anyukám nem szeret engem. Legalább is nem úgy mint a testvéreimet. Miért nem szeret engem?
Szia teljesen átérzem, a helyzetedet ugyanezt élem énis át csak neekm 2 fiú báttyám van és anya őket folyton scka kényezteti, ha vezs valami mondjuk 3 tábla csokit amiből az egyik az enyém és én éppen nem akarom megenni akkor a tesóim folyton megeszik mikor meg rájövök és szólok anyának akkor anya csak annyit mond íg yjártál de ha zet én csinálom meg akkor meg úgy leb*ssza a fejemet hogy hogy képzeltem hogy megeszem előlük meg hogy vegyek enkik másikat!Tudom nem jó érzés, én a szüleimmel próbáltam már erről bezsélni deh enm hatásos sőt mégjobban felbosszantod őket! Engem miután ezt szépen közöltem velük hogy"Anya úgy érzem a tesóimat jobban szeretd mint engem és hogy ez angyon bosszant és hogy mit gondolsz erről" Na most a válasz:"Megint ezzel jössz egyikőtöket sem szeretem jobban a másiknál" Erre én:"Deh akk mért van olyan hogy őket enm szídod le amikoir valamit csinálnak engem meg igen" erre meg odajött Apa és pofonvágott és beküldött a szobámba hogy gondolkozzak el miket is mondtam...Most erre mit lehet mondani?? De az a fura hogy ezen kívül nagyon jóban vagyok a családommal, semmi probléma nincs köztünk szal a csalási állapot nem lehet erre válasz nemtudom én sem mit lehetne ezzen segíteni neked sem tudok sajnos ezen kívül semmi mást modnani törődjünk bele mást úgysem tunk csinálni Sok szerencsét neked,(meg nekem is:P) Ha valami jó 5letet kaptál írd meg lécci e-mailbe
"15 éves lány"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!