Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem,hoyg anyukám nem...

Úgy érzem,hoyg anyukám nem szeret engem. Legalább is nem úgy mint a testvéreimet. Miért nem szeret engem?

Figyelt kérdés
Ha az öcsémnek valami baja van, nyavajog,mindig engem vesz elő,hogy mit csináltam már megint vele?Pedig legtöbb esetben az öcsém jön öda hozzám minden ok nélkül bántani, csak szórakozásból,hogy aztán nyafoghasson anyának, és akkor megint engem szidjon le..Én úgy érzem,hogy mindenben segítek anyukámnak..Mindig mikor főz megkérdezem,hogy mit segítsek,kiviszem a szemetet,mosogatok, mikor vendégek vannak nálunk én vagyok az,aki fleáll,összeszedi a tányérokat,kiviszi,berakja a mosogatógépbe,megterít,kiviszi az ételeket,ezek után mégis csak akkor dícsér meg,ha megkérdezem,hogy jó-e hogy segítettem..Lehet hogy teljesne természetes ez mind,de a testvéreimnek eszükbe nem jutna soha,hogy ezt csinálják..Nem tudom mit rontok el midnig..Itt vannak nálunk az unokatesómék, ezlr tmost mlég rosszabb az öcsém, mert mindig az unokatesó kedvére akar tenni azzal hogy engem bánt.Most is, öcsém ült a gépnél,(reggel óta játszik)és anya mondta neki,hogy most már menjenek el onnan,mert regge óta ott ül,erre öcsém megkérdezi unokatesónkat,hogy "kilépjek"? ezen nagyon meglepődtem,és elkezdtem, hogy "XY elmehetek vécére??" mintha az öcsémn mondaná az unokatesómnak..erre ő odejött hozzám,és belémrúgott egy jó nagyot,és felrohant,én utánamentem, de ő becsapta az ajtát,és ott állt,hogy ne tudjak bemenni,aztán bejutottam,és ő elkezdett ordibálni, és pofonvágtam..kicsit,mert nemengedte nagyon,közben ordibált, erre feljött anya, és elkezdett ordibálni velem..meg hogy még egyzser ilyet csinálok ...pedig ő látta, mikor belémrúgott az öcsém...nem tuodm miért csinálja ezt..most is bőgök...nem tudom mit kéne csinálnom..legszivesebben kiugranék az ablakon..azon is gondolkodtam,hoyg szó nélkül elmennék mondjuk nagyszüleimhez..anyira fáj,hogy ezt csinálja..:(
2008. júl. 20. 21:04
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Szia teljesen átérzem, a helyzetedet ugyanezt élem énis át csak neekm 2 fiú báttyám van és anya őket folyton scka kényezteti, ha vezs valami mondjuk 3 tábla csokit amiből az egyik az enyém és én éppen nem akarom megenni akkor a tesóim folyton megeszik mikor meg rájövök és szólok anyának akkor anya csak annyit mond íg yjártál de ha zet én csinálom meg akkor meg úgy leb*ssza a fejemet hogy hogy képzeltem hogy megeszem előlük meg hogy vegyek enkik másikat!Tudom nem jó érzés, én a szüleimmel próbáltam már erről bezsélni deh enm hatásos sőt mégjobban felbosszantod őket! Engem miután ezt szépen közöltem velük hogy"Anya úgy érzem a tesóimat jobban szeretd mint engem és hogy ez angyon bosszant és hogy mit gondolsz erről" Na most a válasz:"Megint ezzel jössz egyikőtöket sem szeretem jobban a másiknál" Erre én:"Deh akk mért van olyan hogy őket enm szídod le amikoir valamit csinálnak engem meg igen" erre meg odajött Apa és pofonvágott és beküldött a szobámba hogy gondolkozzak el miket is mondtam...Most erre mit lehet mondani?? De az a fura hogy ezen kívül nagyon jóban vagyok a családommal, semmi probléma nincs köztünk szal a csalási állapot nem lehet erre válasz nemtudom én sem mit lehetne ezzen segíteni neked sem tudok sajnos ezen kívül semmi mást modnani törődjünk bele mást úgysem tunk csinálni Sok szerencsét neked,(meg nekem is:P) Ha valami jó 5letet kaptál írd meg lécci e-mailbe

"15 éves lány"

2008. okt. 25. 21:12
 12/12 anonim ***** válasza:
szia! zerintem te nagyon rosszul gondolod ezt! az öcséd töled fiatalabb,és biztos több gond lehet vele! te már elég ,,nagylány,, vagy... Én is sokszor ezt éreztem,mert nekem is öcsém van... anyukámmal mai napig mindent meg tudunk beszélni mindent! ami azt jelenti hogy tényleg bármibe számithatok rá,és ö is rám! azt szokta nekünk mondani,hogy néha rám ordit,néha az öcsémre,de ettöl függetlenül mi vagyunk az élete értelme és egyformán szeret minket! és az igazi szülök egyformán szeretik a gyerekeiket! szerintem beszélgess el ilyesmiröl anyukáddal! kamaszkorban vagy és szügséged van rá,remélem segithettem!
2009. nov. 3. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!