Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőből anyós?...

Legjobb barátnőből anyós? Hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés
Barátnőm is, én is 25 évesek vagyunk. Több mint 10 éves barátság. Az ő párja egy évvel fiatalabb, nagyon korai gyerek volt, az apja 41 éves. Egyáltalán nem látszik rajta, mindenki meglepődik, hogy annyi. Pár hónapja jöttünk össze, először nem indult komolynak, de az lett. Eddig nem zavarta a barátnőmet, de most hogy mi is komolyabban tervezünk nem tudom. Mintha kicsit távolságtartóbb lenne mióta látja rajtam, hogy tényleg szeretem. Ti mit szólnátok egy ilyen dologhoz?

2014. febr. 14. 07:48
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
25-ös, nem a barátnője lesz az anyósa, az anyóskérdés rá vonatkozik, úgy gondolja ő lesz az anyósa a barátnőjének, mivel a barátnője pasijának az apja az ő párja.
2014. febr. 14. 11:43
 32/39 anonim ***** válasza:
35%

TE sosem leszel a barátnőd anyósa! Az a barátnőd párjának anyja.

Maximum a barátnőd párjának a "mostohaanyucija" leszel.

2014. febr. 14. 11:57
 33/39 anonim ***** válasza:
76%
Most aztán sok jó tanácsot kaptál..:D
2014. febr. 14. 12:31
 34/39 anonim ***** válasza:
50%

sajnállak, kérdező :S nem a kialakult helyzet miatt, hanem azért, mert ennyire értetlenek az itteniek, és egy 4 soros szöveget nem tudnak értelmezni.. félelmetes.

egyébként szerintem is kérdezz rá nyíltan, hogy zavarja-e, beszéljetek, 10+ év barátság után ez nem okozhat gondot :) meg persze ígérd meg, hogy ettől függetlenül nem fogsz jobban beleszólni az életükbe, mint egyébként tennéd

2014. febr. 14. 13:34
 35/39 anonim ***** válasza:
52%
Furának, fura. De ettől te még nem elszel az anyósa. Majd ha ilyeneket képzelsz, akkor lesznek még itt problémák.
2014. febr. 14. 13:41
 36/39 Girgoy ***** válasza:
35%

Teljesen normális, ha a két fickó valamilyen királyi dinasztiának a tagja és meg akarják erősíteni családjuk hatalmi pozícióját. Ebben az esetben megcsináltátok a szerencséteket, ráadásul duplán, mert általában rossz szokott lenni a meny és anyós közötti kapcsolat, de Ti a legjobb barátnők vagytok!

Ha viszont ez nem ilyen arisztokratikus vérvonal-stratégia, hanem csak így alakult, akkor meg a továbbiakban is alakul valahogy. MOndjuk ha én nő lennék, szerintem nem tudnék a barátnőm pasijának apjára úgy tekinteni, hogy az nem egy "apuka", hanem egy hozzám való partner. Ez szerintem már kezdetben egy kicsit bizarr a részedről. Ha meg az apuka nyomult Rá a fia barátnőjének barátnőjére, akkor az ő részéről egy kicsit bizarr. Szóval, aki a kezdeményező volt, annak javaslom, hogy egy kicsit szálljon magába és vizsgálja meg, hogy nincs-e a múltjában valami erős érzelmi behatású esemény, ami miatt ilyen fura kapcsolatokat akar kialakítani, és ezen kellene segíteni (mondjuk pszichológussal).

2014. febr. 14. 13:48
 37/39 anonim ***** válasza:
18%

33,

igen, kapott. Gúny nélkül is.

Mi nem hasznos azon, hogy NEM lesz az anyósa, így NINCS min vergődnie SE neki, SE a barátnőjének?

Ha hozzá is megy a fszi apjához, NEM változik meg a barátnőjével a viszony, mivel ő továbbra se szólhat majd bele a nálánál egy évvel fiatalabb mostohagyereke életébe. A barátnő életébe meg végképp.

2014. febr. 14. 14:43
 38/39 anonim ***** válasza:
86%

#37, na és ha örökbefogadja? :)))

(nagykorút is lehet, persze az illető beleegyezésével, tehát, ha összeházasodik a barátnő férjének az apjával, minden további nélkül örökbe fogadhatja a barátnő férjét... ha az anya is beleegyezik persze, vagy ha már nem él)

Na látod, hogy lehet ténylegesen is az anyósa? :)))

2014. febr. 14. 15:08
 39/39 anonim ***** válasza:
48%
Kedves 37:) arra gondoltam, hogy nem a megfogalmazást kell elemezgetni, hanem a helyzetet. Szerintem itt nem az anyóson van a hangsúly, hanem azon, hogy a barátnő férjének apjával van, és ennyi. Nemhiszem, hogy ténylegesen arra gondolt, hogy ő most akkor a csaj anyósa lesz.
2014. febr. 14. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!