Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőből anyós?...

Legjobb barátnőből anyós? Hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés
Barátnőm is, én is 25 évesek vagyunk. Több mint 10 éves barátság. Az ő párja egy évvel fiatalabb, nagyon korai gyerek volt, az apja 41 éves. Egyáltalán nem látszik rajta, mindenki meglepődik, hogy annyi. Pár hónapja jöttünk össze, először nem indult komolynak, de az lett. Eddig nem zavarta a barátnőmet, de most hogy mi is komolyabban tervezünk nem tudom. Mintha kicsit távolságtartóbb lenne mióta látja rajtam, hogy tényleg szeretem. Ti mit szólnátok egy ilyen dologhoz?

2014. febr. 14. 07:48
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Már miért én tettem volna fel a másik kérdést? És ne sértegess, te nem tudsz elkülöníteni két teljesen eltérő szituációt és én vagyok a h.lye? Érdekes...
2014. febr. 14. 09:06
 22/39 A kérdező kommentje:
Nekem a barát, barátnő barátságot takar, a szó is benne van. Mindegy lehet fogalmazhattam volna máshogy, a lényeg hogy már érthető
2014. febr. 14. 09:08
 23/39 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező, a barát/barátnő az egy emberi viszony, az anyós meg egy rokonsági fok, nem ütközik a kettő. Simán lehet valaki baráti viszonyban anyóssal-apóssal... akár úgy, hyo előbb lett anyós és aztán barátkoztak össze, akár úgy, hogy előbb barátkoztak össze, és utána lett anyós... semmi jelentősége.

Az anyós nem egy "hatalmi pozició" hanem egy mellérendelt rokonsági kapcsolat két felnőtt között, akármennyire is mást szeretne erről gondolni egynémely anyós:(

2014. febr. 14. 09:53
 24/39 anonim ***** válasza:
55%
#23-as a dolog érdekessége nem abban van, hogy az anyós nem lehet a menye barátja (dehogynem), hanem abban, hogy egyidősek, és úgy kerültek ebbe a viszonyba, amiben két különböző generáció szokott szerepelni. Emellett meg ott a tény, hogy a kérdező belekavarodott a barátnő "családjába". Érdekes eset.
2014. febr. 14. 10:09
 25/39 anonim ***** válasza:
82%

Most azon kívül hogy a kérdés egyesek számára nem volt egyértelmű, nem sok segítséget adtatok :D

Ha a barátság több, mint 10 éves, akkor gondolom elég közel álltok egymáshoz, hogy ez ne jelentsen problémát köztetek. "Mintha kicsit távolságtartóbb lenne" -ne figyeld a csajt annyira, ne parázz rá ennyire. Te nem lennél az? Ez természetes, fura a szitu neki, egy darabig az is marad. Nem olyan egetverő dolog ez, hogy emiatt eltávolodjatok egymástól. Majd megbékél vele. Ha továbbra is nagyon zavar, beszéld meg vele nyíltan, kérdezd meg, hogy viszonyul a dologhoz, mi zavarja? Én ezt tenném

2014. febr. 14. 10:41
 26/39 anonim ***** válasza:
6%
Én még mindig nem értem, hogy miért lenne a 25 éves barátnőd az anyósod. Az anyósod a 41 éves hapsi anyja lesz, gondolom ő minimum 60 éves.
2014. febr. 14. 11:09
 27/39 anonim ***** válasza:
55%
Folytatom. Ha meg úgy gondoltad, hogy te leszel a barátnőd anyósa, az sem igaz. Neki a 24 éves barátja anyja lesz az anyósa.
2014. febr. 14. 11:21
 28/39 anonim ***** válasza:
63%
26: ő lenne a legjobb barátnőjének az anyósa, ha feltételezzük, hogy az apukával összeházasodik:D be kéne ezt tenni egy matematikai példatárba:DD
2014. febr. 14. 11:23
 29/39 anonim ***** válasza:
79%
27: ámbár ha a legjobb barátnő férjének édesanyja már nincs az élők sorában, beigazolódik a tézis:D
2014. febr. 14. 11:24
 30/39 anonim ***** válasza:
81%

Nem elítélendő csak azért mert uyganaz a korosztály.kerür anyós-meny kapcsolatba.

Az én fiam meg a nagybátyja közt meg 3 év különbség van, na bumm, ez mitől másabb? Semmitől.

2014. febr. 14. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!