Legjobb barátnőből anyós? Hogy fogadnátok?
Nem, nem egyertelmu. De ez a mondatod sem egyszeru:
"Az én párom, és a barátnőm párja apa-fiú kapcsolatban vannak."
Segitek: "osszejottem a baratnom pasijanak apjaval."
Kedves kérdező, nyugi, tök érthető volt elsőre is, ebből is látszik a gyakori "intelligenciaszintje"... (meg abból, amiért ezért most jól le leszek pontozva ;) )
Valóban furcsa, de ha azt nézzük, te sosem leszel igazi anyósa, csak helyén kell kezelni a helyzetet mindkettőtöknek
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
ez is te vagy, mi? Nem vagy mentálisan egészséges, azt ugye tudod?
Érdekes, én is megértettem egyből, bár tény, hogy nem nagyon tudsz fogalmazni.
Amíg nem kezdesz a barátnőd nyakára járni, hogy ugyanmár kislányom, mangalicazsírral csináld a rántottát, mert a fiam úgy szereti, addig nincs gond:D
szerintem sokat segítene ha párja helyett csaja/pasija kifejezést használnál, mert ém pl végig azt hittem h az anyuka 41 éves
másik, ha odaírnád a saját nemed, mert az sem egyértelmű, a "barátnőmből" mindenki arra következtetett h pasi vagy
ma 09:01
Azon kívűl, hogy nagy a korkülönbség( de nem annyival), mégis milyen haosnlóságot látsz a két sztori között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!