Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Legjobb barátnőből anyós?...

Legjobb barátnőből anyós? Hogy fogadnátok?

Figyelt kérdés
Barátnőm is, én is 25 évesek vagyunk. Több mint 10 éves barátság. Az ő párja egy évvel fiatalabb, nagyon korai gyerek volt, az apja 41 éves. Egyáltalán nem látszik rajta, mindenki meglepődik, hogy annyi. Pár hónapja jöttünk össze, először nem indult komolynak, de az lett. Eddig nem zavarta a barátnőmet, de most hogy mi is komolyabban tervezünk nem tudom. Mintha kicsit távolságtartóbb lenne mióta látja rajtam, hogy tényleg szeretem. Ti mit szólnátok egy ilyen dologhoz?

2014. febr. 14. 07:48
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Azt hittem érthető. Az én párom, és a barátnőm párja apa-fiú kapcsolatban vannak. Mindig az idősebb pasikhoz vonzódtam. Érdekelne mások hogyan vélekednének barátnőm helyében
2014. febr. 14. 08:23
 12/39 A kérdező kommentje:
Kicsit negatív visszhangot érzek. Még mielőtt vaki félreértené, nem vagyunk barnabőrűek, csak páromnak becsúszott fiatalon egy gyerek. Egyébként rendes, normális, jó egzisztenciával. Mindent saját maga ért el egyedül nevelve fel egy gyereket.
2014. febr. 14. 08:27
 13/39 anonim ***** válasza:
40%

Nem, nem egyertelmu. De ez a mondatod sem egyszeru:

"Az én párom, és a barátnőm párja apa-fiú kapcsolatban vannak."

Segitek: "osszejottem a baratnom pasijanak apjaval."

2014. febr. 14. 08:36
 14/39 anonim ***** válasza:
84%
A pároddal semmi gond nincs, nem probléma, ha idősebb. Azt viszont simán megértem, ha ezzel a barátnődnek és a párjának baja van. Most belegondoltam, mi lenne, ha a legjobb barátnőm anyós pozícióba kerülne. Eléggé őrült, olyan Mónika-só színvonalon.
2014. febr. 14. 08:48
 15/39 anonim ***** válasza:
23%
nem vagyok hajlandó végig gondolni.
2014. febr. 14. 08:49
 16/39 anonim ***** válasza:
63%

Kedves kérdező, nyugi, tök érthető volt elsőre is, ebből is látszik a gyakori "intelligenciaszintje"... (meg abból, amiért ezért most jól le leszek pontozva ;) )

Valóban furcsa, de ha azt nézzük, te sosem leszel igazi anyósa, csak helyén kell kezelni a helyzetet mindkettőtöknek

2014. febr. 14. 08:53
 17/39 anonim ***** válasza:
9%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

ez is te vagy, mi? Nem vagy mentálisan egészséges, azt ugye tudod?

2014. febr. 14. 09:01
 18/39 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes, én is megértettem egyből, bár tény, hogy nem nagyon tudsz fogalmazni.

Amíg nem kezdesz a barátnőd nyakára járni, hogy ugyanmár kislányom, mangalicazsírral csináld a rántottát, mert a fiam úgy szereti, addig nincs gond:D

2014. febr. 14. 09:02
 19/39 anonim ***** válasza:
4%

szerintem sokat segítene ha párja helyett csaja/pasija kifejezést használnál, mert ém pl végig azt hittem h az anyuka 41 éves

másik, ha odaírnád a saját nemed, mert az sem egyértelmű, a "barátnőmből" mindenki arra következtetett h pasi vagy

2014. febr. 14. 09:02
 20/39 anonim ***** válasza:
72%

ma 09:01

Azon kívűl, hogy nagy a korkülönbség( de nem annyival), mégis milyen haosnlóságot látsz a két sztori között?

2014. febr. 14. 09:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!