Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szólják le szüleim a...

Miért szólják le szüleim a barátomat a származása miatt?

Figyelt kérdés
Az elsődleges problémájuk hogy örmény származású. Aztán hozzájöttek azok is, hogy érdekesen beszél és furcsán néz ki. Szerintük másvalakit kéne választanom, holott még nem is ismerik őt annyira..
2014. febr. 10. 16:08
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Majd megbékélnek, mennyi idős vagy? azért a korodtól is függ mennyi beleszólásuk van az életedbe
2014. febr. 10. 21:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid nincsenek felkészülve erre a fiúra. Nem erre készültek, nem erről álmodoztak, amikor elképzelték a kislányuk barátját.

Sztem sok idő, és fokozatosság. Ez segíthet, ha hajlandóak nyitni. Ha nem, akkor kb mindegy.

Azonban egy dolgot meg kell fontolnotok!

Csak akkor menjetek bele komolyabb kapcsolatba, ha mindketten baromira toleránsak vagytok! Ez a kulturális különbség ami a szocializációtok között van, rengeteg türelmet és önfeláldozást igényel mindkettőtöktől.

Gondolj csak bele, hogy milyen nehéz egy olyan párnak ahol az egyik mondjuk budapesti a másik meg egy kis faluból jön.

Azért és drukkolok nektek! ;-)

2014. febr. 10. 22:08
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

"Állattenyésztés (állatok gyakori leölése)"

Nagymamámék is tartottak anno disznókat is, csirkéket is. Gondolom el tudod képzelni a véres szájú, kegyetlen, 80 fölötti kisöregeket. Ezek a szemét, kegyetlen alföldi népek, mi? :D

2014. febr. 11. 05:58
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
Hány éves vagy kérdező ? Egyébként nem a szüleidnek kell szeretniük a párodat ,hanem neked ! :) Állj ki a párod mellett !!! Elítélem az ilyen szülőket ,akik nem látják be ,hogy a gyermekük külön élettel rendelkezik ... Ezzel csak azt érik el ,hogy a viszony megromlik ..
2014. febr. 11. 06:49
 15/21 anonim válasza:
22%
A fecske sem jön össze egy verébbel. Vajon miért....
2014. febr. 11. 09:40
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Ne foglalkozz azokkal,akik a származást hozzák fel indokként .. Elég szomorú ,hogy különbséget tesznek ember és ember között .. :( . Szerencsére nincs törvénybe foglalva ,hogy magyar ember csak magyart választhat párjául !!! Ha ti jól megvagytok ,ne foglalkozzatok a rosszakarókkal ! Minden jót nektek ! :)
2014. febr. 11. 09:47
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Én is próbálkoztam más nemzetiségűvel 2x is. Nincsenek előítéleteim, a szülők sem tiltották, de mégis arra következtetésre jutottam, hogy jobb, ha maradok a kaptafánál a magyar leányoknál. Néha a más nemzetiségűvel is lehet sikeres, de rengeteg problémát okozhatnak a nyelvi, kulturális, földrajzi, nevelési, és más társadalmi szokások. A gyermekeknél identitás zavart,sok esetben nem tudják milyen nemzetiségűek, apa japán, az anya magyar?? A társaik csúfolják, vagy nem fogadják be. Nem ismerem nagyon az örményeket, de amennyit láttam és tudok róluk, én nem mennék egy örmény családba. Nagyon messze állnak , a magyaroktól, na de sohasem lehet tudni. Egy magyar fickó sem mindig főnyeremény. Mindenki maga kell eldöntse, aztán , ha tévedett csak saját magát hibáztathatja. Azt tudom, hogy az örményeket egy kicsit cigányoknak tartják, lehet a te szüleid is erre gondolnak.
2014. márc. 12. 21:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Az egyik haverom Londonban él. Pár éve összejött egy litván csajjal,összeköltöztek,azóta is boldogan élnek.
2014. ápr. 27. 00:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Mert tovabb latnak az orruknal, es nincs lila kod a szemuk elott.
2014. ápr. 27. 07:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Haha, vad hegyi népek, meg öldökölnek, mi?

Oszt mivel?

Moldovám Stefi a hangjával, Voith Ági a szemével? Hollósy Simon meg Madarász Viktor az ecsettel, folytathatnám, vagy Aznavour, Cher, meg Aram Hacsaturján, meg Agassi az ütővel, meg Karpov vagy Kaszparov majd jól megmattolja az ellenségét...

Meg Fernandel majd jól halálra röhögtet, utána megharap a lófogával!

Kérdező, mondd meg a szüleidnek, hogy szárnyaló szellemű és szorgalmas, kitartó emberek az örmények, megtisztelő, hogy téged szeret egy közülük.

2014. ápr. 27. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!