Miért szólják le szüleim a barátomat a származása
miatt?
Figyelt kérdés
Az elsődleges problémájuk hogy örmény származású. Aztán hozzájöttek azok is, hogy érdekesen beszél és furcsán néz ki. Szerintük másvalakit kéne választanom, holott még nem is ismerik őt annyira..
Mert be vannak gyöpösödve.Azt hiszik, hogy csak az a tökeletes a kislanyuknak, aki magyar. Nem egy ilyen szülövel talalkoztam mar.
2014. febr. 10. 16:19
3/21 anonim válasza:
Ha egy olyannal lennel, akinek a nagy Magyarorszag van a hatara tetovaltatva, lehet hogy körbe csokolnak
2014. febr. 10. 16:20
4/21 anonim válasza:
Majd belenyugszanak,ha látják,hogy boldog vagy!
2014. febr. 10. 16:20
5/21 anonim válasza:
4-es: vagy kitagadnak.
Mi 12 éve élünk boldogan,a férjem japán,itt dolgozik 15 éve,japán cégtől került ide kiküldetésbe,miattam maradt itt.2 csodaszép gyerekünk is van,a szüleim látni sem akarnak. (az ő szülei imádnak engem,sajnos csak 4x 1 hétre találkozunk évente,kétszer mi megyünk,2x ők jönnek).Az én szüleim 40 km-re élnek,utóbbi 12 évben egy kezem elég ahhoz hogy megszámoljam,hányszor láttam őket.
2014. febr. 10. 16:24
6/21 anonim válasza:
3.*lenne ...bocsi
2014. febr. 10. 16:24
7/21 anonim válasza:
Szűklátókörűek. Volt egy érdekes kísérlet, talán te is hallottad, a magyarok mindenkit elítélnek, aki nem illik bele a nagy átlagba. Nem létező népet is utálunk, és nem engednénk, hogy a szomszédba költözzön. Ez ugyanaz. Nem is ismerik, de fúúúj! Sokat nem tehetsz. Szülőket nevelni már késő. Aki buta az is marad. Keresd a saját boldogságod, az ő boldogtalanságuk nem a te dolgod!
2014. febr. 10. 16:27
8/21 anonim válasza:
Örményekre is azt mondják, hogy vad hegyi nép.
Állattenyésztés (állatok gyakori leölése), zord hegyi körülmények kegyetlenséget nevelnek az emberbe. Az ilyen népek iszonyatosan kegyetlenek háborúkban (illetve válaszul az ellenük harcolók, pl. örmény-török, görög-német, csecsen-orosz harcokban megmutatkozott)
Viszont igazi férfiak, mivel ott még nincs egyenjogúság, a férfiak magabiztosak a nőkkel, udvarolni nagyon tudnak, de később házasságban már nincs ott sok szava az asszonynak.
2014. febr. 10. 16:31
9/21 anonim válasza:
Ha nem éltek együtt a szülőkkel, akkor vagy megbékélnek, vagy nem. Válaszd a boldogságodat! A mai világba sok a fajgyűlölet a hovatartozás megvizsgálása, és az alapján döntenek. Nem az emberi értékeket nézik. Tudjuk azt is, hogy a magyarokban is van gátlástalan bűnöző, ahogy más népeknél is. Általánosítani a legnagyobb hiba ismeretek nélkül.
2014. febr. 10. 16:31
10/21 anonim válasza:
Kérdezd majd a fegyvergyűjteményéről, örmény-azeri konfliktusról, és meglepetések fognak érni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!