Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Anyós-kérdés.

Mit szóltok ehhez? Anyós-kérdés.

Figyelt kérdés
Dolgoztam éjszaka, ezért anyósom felajánlotta a páromnak, h vacsorázzon náluk, úgyis van sok kaja. (Nálunk is volt itthon kaja.) Mi megbeszéltük a párommal, h (anyósnevelési célzattal) itthon eszik. Erre anyósom juszt is megfőzte a párom kedvenc kajáját, h még véletlenül se maradjon el a közös vacsora. Párom meg persze nem tudott ellenállni.(Előző nap látogattuk meg őket)
2009. dec. 8. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
84%

Én utálom az anyósomat, megértem, hogy vannak fondorlatos anyósok, de bocs most neked nincs igazad.

Ha férjedet úgy "csábítja el", hogy te otthon várod vacsorával, de ő meg beugrik megtömni a hasát és utána megy haza, akkor mérges lehetnél, de akkor is inkább a férjedre.

Anyósnak azt mondtátok, hogy lehet átmegy a fia. Ha nem megy át azt kell mondani, hogy NEM megy át. Én is akárhányszor megyek anyámékhoz, még nem is biztos, hogy megyek, de már felsorolják mit fognak főzni, mit szeretnék, szóljak mikor megyek, mert akkor addigra fog kisülni stb. Úgy tudta lehet megy a fia, még jó hogy olyat főz, amit imád, meg szól, hogy kész. Miért meg kéne főznie és ott kuksolnia a sütő mellett, hogy vagy jön vagy nem? Vagy ne is csináljon kaját, ha meg eltalálja a fia, hogy megy, akkor meg ne legyen kaja?

Mi a frászt zavar téged, hogy addig az anyja eteti meg míg te dolgozol? Ha nem megy át, abból nem fog tanulni az anyós, csak szimplán nem fogja érteni, hogy miért nem kell a főztje a fiának. Olyankor kell "nevelni" mikor tényleg direkt betart nektek. De most semmi rosszat nem csinált.

2009. dec. 8. 13:27
 42/71 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem ebben az egészben mi neked a probléma???? Nem a felfogásommal van a gond, ne hidd azt. Hanem azt nem értem, hogy miért ne mehetne át a párod az anyjához vacsorázni, amikor te úgysem vagy otthon? Más tészta lenne, ha otthon lettél volna és úgy hívja át a párodat és csak őt vacsorázni, akkor jogosan haragudhattál volna meg, de így? Most azért, mert a párod, az anyját sz@rja le? Én sem vagyok túl jóban az anyósommal, de ilyenből nem csinálnék ügyet, ne haragudj!
2009. dec. 8. 13:51
 43/71 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy igazából a párod fúrta meg a tervedet (hogy anyóst megneveljétek), mert ha a párod ezt tartotta volna szem előtt, akkor a kedvenc kajája hallatára se ment volna át, hanem mondta volna, hogy ő otthon akar enni egyedül, amit a felesége főzött. Szóval a leggonoszabb anyós sem ér célt, ha nem hagyják! Ez esetben a párod gyengült el!
2009. dec. 8. 13:55
 44/71 anonim ***** válasza:
90%
Az se biztos, hogy a "megbeszéltük a párommal" az valóban megbeszélés volt. Lehet, hogy csak te gondoltad úgy. Megmondtad, hogy nevelés jön, a párod meg hümmögött. Az nem megbeszélés.
2009. dec. 8. 13:57
 45/71 anonim ***** válasza:
92%

én értem amit te gondolsz, viszont (próbálom szépen, nem durván mint egyes válaszolók) most lehet tényleg nem ő a hibás.

ha kerek perec nem mondtátok neki, hogy nem megy akkor nem hibás.

egyébként értem mi a gondolat meneted és gondolom több összecsapásotok volt már. mivel maga a kérdés az "Anyós-kérdés" volt

én szeretem anyósomat, vele egyszer sem volt vitám, viszont a párommal már veszekedtem miatta.

volt, hogy tényleg beleszólt olyanba amibe nem kellett volna és ezért vesztem össze a párommal. és hidd el a pasik olyanok, hogy az ő anyukájukat soha senki ne szólja le, mert hajjahhajj!! úgy is mindig az anyjának lesz igaza, nem érdemes ezen idegeskedni.

szerencsére még nagy problémánk nem volt, de a kicsik néha az örültebe tudnak kergetni, de azokat pár nap alatt el is felejtem:D

2009. dec. 8. 14:30
 46/71 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező! Neked már ez csak hab volt a tortán? Lehet, hogy sokszor ütköztök, vagy már a kákán is ... Sok ember itt szörnyen rosszindulatú választ adott. Minősítettek úgy, hogy nem kérdeztek. Az emberek szeretnek beleképzelni furcsa dolgokat a sorok közé. De, hát, ki mint él, úgy ítél.

Igazából nem fejtetted ki mi is lenne a valódi probléma. Az írásod alapján inkább Te vagy az aki kukacoskodik, de ezt ok nélkül (tapasztalatom alapján) nem szokták csinálni. Sokszor mosolygok az emberek írásain. Azon, hogy milyen könnyedén írnak gonosz gondolatokat az ismeretlenség arca mögé bújva. Sok évi külföldi tapasztalat alapján igen lehet mondani, hogy a magyarok rossz indulatúak. Tisztelet a kivételnek! Gondold végig a valódi okot, mi az ami motivál a kérdés feltevésekor. Valóban az a gond, hogy párod az estét nem egyedül, otthon töltötte, ahogy Te elvárnád. Nyugalmat, szeretet kívánok neked!

2009. dec. 8. 14:40
 47/71 anonim ***** válasza:
60%

ezen az oldalon én is ezt tapasztalom, a rosszindulatot.

pl. valaki ezt kérdezte: "divat kalapot hordani?",

egyből jött rá a jó fej válasz, hogy "miért, te csak akkor hordasz kalapot, ha ez divat? f@szom, kivan az ilyen kis pcsáktól". kb. ilyen hangnemben. azt hiszem ez tükrözi néhány ember hozzáállását. azért jönnek fel ide, hogy kötekedjenek

2009. dec. 8. 14:44
 48/71 anonim ***** válasza:
56%
14:44 Szerinted mi az oka ennek? :(
2009. dec. 8. 14:53
 49/71 anonim ***** válasza:
65%
nem tudom. szerintem önmagát gerjeszti. ezt látjuk mindenhol, ezt tapasztaljuk. felgyűlik a sok feszültség és így adjuk ki. aztán akit lehurrogtunk, az adja tovább, stb, stb. sajnos ilyen a magyar társadalom. nem tudom hol gyökeredzik az egész, mert ott kéne megfogni, ahonnan indul. (nem kell olyan messzire menni és Ausztriában ár sokkal előzékenyebbek, kedvesebbek az emberek. ott mi más?)
2009. dec. 8. 14:57
 50/71 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, te komplett hülye vagy? Agyadra ment a faszhiány vagy?
2009. dec. 8. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!