Mit szóltok ehhez? Anyós-kérdés.
És most mi a gond?
Elment a párod és a szüleinél vacsorázott, ahol a kedvencét főzte neki az édesanyja.
És? Örülj neki, hogy egy jót evett, te úgysem voltál otthon.
Tégyleg nem értem mi a baj.
Az a gond,hogy anyós nem a feleség,tehát a férj és feleség közös döntést hoz,azt nem illik megfúrni.(pláne itt a fiatalok önfentartók)
Kedves kérdező!
Ezentúl minden este ketten,a "jajj de éhesek vagyunk"-kal esetek be vacsizni és nyugodtan mond el,hogy neked mi a kedvenc kajád.Ebből majd tanulni fog anyós.
A mama akarja viselni a kalapot. Nő, találékony, s megoldotta, véghez vitte a célját.
A pároddal kitaláltok valamit, akkor ti is csináljátok végig.
Ha úgy érzed gonoszság volt a motiváció, akkor küzdeni kell ellene, mert nem jó, ha manipulál a szülő. Ha csak kedves akart lenne, hát egy fene.
Nem kéne "anyósnevelésre" valami értelmes esetet felhasználnotok. Mert hogy az miért neveli az anyóst, hogyha a férjed a szüleinél elfogyasztott kedvence helyett otthon eszik egyedül, azt nem értem. De te biztos tudod.
Bár ezek szerint a férjed se értette, hiszen végül is, ő ment át vacsorázni, nem?
Szia!
Szerintem anyós csak kedves akart lenni. persze, te ismered, más megnyilvánulásokból. Én örülnék neki, nem lenne egyedül egyik sem, és a páromnak eszébe se jutna egy harmadik nőnél tölteni a szabad estéjét. (KOPP_KOPP)
én örülnék, támogatnám, sőt összefognék anyósommal.:)))
Ezzel az a bajod, hogy a parod nem otthon ucsorgott egyedul? Miert ne ehetne az anyjanal? Talan feltekeny vagy ra (is)? Orulj neki, hogy az anyjanal van es nem egy lepukkant kocsmaban vagy eppen k.rvazni.
Te orulnel neki ha kiverne a balhet mert anyukadnal ennel?
Mekkora problemak. Tudod hany ember szeretne az anyja foztjet enni de nem teheti?
Eld ki magad es pontozgass
Abban maradtunk anyóssal, h lehet, h átmegy a párom, de nem 100%. Na, erre gyorsan főzte a kedvencét és telefonált, h főztem ...-t. És a férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út.. Akik nem értik a lényeget, olvasgassák azoknak a válaszait, akik értik.
Odáig kedves dolog volt tőle, h felajánlotta a páromnak a lehetőséget, csak az b*szta fel az agyamat, h mindenáron bebiztosította magát ilyen módon.
10:43
Olvasd el a fenti kommentem utolsó 2 sorát. Ha nem érted még mindig, akkor sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!