Mit szóltok ehhez? Anyós-kérdés.
Egyre inkább nem értem.
Amit te bebiztosításnak veszel, az szerintem sima kedvesség. Ha valaki kedves jön hozzám vacsorára, akkor én is igyekszem olyat főzni amit szeret.
És ha bebiztosította, akkor mi van? Féltékeny vagy az anyósodra? Otthon kellett volna a férjednek ülni egyedül a sötétben, mert te így akarod?
Egyszerűen nem értem. Mit fogsz te csinálni, ha tényleg valami problémátok lesz?
"Mi megbeszéltük a párommal, h (anyósnevelési célzattal) itthon eszik."
"Abban maradtunk anyóssal, h lehet, h átmegy a párom, de nem 100%. "
Magyarán átb*sztátok az anyóst, és azt várnád, hogy a férjed is résztvevő legyen ebben. Gratulálok. Az anyósodat sajnálom.
ADD NEKEM az Anyósodat!
én szívesen, szeretettel fogadom. Biztosan boldogan játszana néha a gyerekeimmel is.ha néha megfőzne, az maga lenne a boldogság. Ha süteményt is sütne nekünk, ajaj!
Nem hagyna cserben soha, ha beteg lennék akkor sem. ÉN akarom ŐT.
Férjedet megtarthatod. :))))
Nem teljesen értem a problémát. Az én párom, sőt én is szívesen átmegyek anyóshoz, ha meghív minket, mert sokat főzött. Még akkor is, ha van itthon kaja. Mert ő fáradozott vele és szívesen lát minket.
Nem értem miért kell egy anyóst megnevelni főképp egy menynek? Meg nem értem, hogy miért intézed úgy a dolgokat, hogy a férjednek választani kelljen közted és az anyukája között. Ebből hosszú távon nem fog semmi jó kisülni :(
Kezdem érteni.
Tehát az anyósod azért szemét, mert amikor megbeszéltétek, hogy apárod valószínű átmegy vacsorázni, de nem 100%, akkor képes volt aljas módon olyat főzni vacsorára amit a fia szeret és nem avas szalonnát tálalt penészes kenyérrel. Persze ezért mérgesnek is kell lenni.
Ha nekem v alaki azt mon dja.hogy nem biztos,hogy eljön ,az számomra azt jelenti,hogy lehet,hogy mégis átjön.Akkor természetesen úgy készülök,hogy ha eljön,legyen mit adnom neki.
Nagyon rosszindulatú vagy,ha ebben rosszindulatot látsz.Akkor lenne esetleg igazad,ha kerek-perec megmondtátok volna,hogy semmiképpen nem megy át a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!