Másnál is van ilyen?
Figyelt kérdés
egyszerűen félek egyedül lenni, nem tudom mitől van. Ha tehetném mindennap a párommal aludnék és törekszek mindig a komoly kapcsolatra h legyen kivel aludnom és úgymond vigyázzon rám.2009. dec. 7. 23:17
11/12 A kérdező kommentje:
akkor nem félnék ha nem lennék egyedül, szóval mindkettő.
2009. dec. 8. 15:59
12/12 anonim válasza:
Az előzőekben írta valaki, hogy keress 1 pszichológust. Nem mondott hülyeséget. Nekem 7 éves koromban meghalt az édesapám, anyám utána tojt a fejemre. Este állandón egyedül voltam, mert ők vacsizni meg bulizni voltak..stb. Tök ki voltam borulva, aztán pszichológushoz kerültem úgy 10-12 évesen és rendbe tette a lelkem. Mondjuk utána eléggé leszarós volt az életem, nem érdekelt semmi, valahogy nem tudtam reagálni az érzelmekre. Mára 28 éves anyuka vagyok és azt mondom teljesen kiegyensúlyozott. Ezt a férjemnek is köszönhetem, az azelőtti években a csalódások nem tettek nekem túl jót :(. Viszont foggal körömmel sem kell keresni a komoly kapcsolatot, mert van aki ettől megijjed. Próbáltam rövidre fogni, csak erről (bocsi) de nagyon hosszan tudnék írni. Első szerintem 1 pszichológus, akiben meg tudsz bízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!