Ez miért volt? Másnál volt ilyen?
Tudom, hogy a nőket nem könnyű megérteni, de én sejtem, hogy a barátnőd mire gondolhat:)
Én is örültem, ha a volt párom jóban volt az én barátaimmal, de soha ne lépd túl azt a határt, amit már a barátnőd "háta mögött" folytattok. Elhiszem, hogy nincs semmi köztetek, de valld be, Te sem örülnél, ha a barátnőd a Te fiú barátaiddal levelezne.
Szia!
Ez szimpla féltékenység.
Sajnos a csajok még a legjobb barátnőjükre is féltékenyek ha a párjukról van szó.Ez ilyen veleszületett dolog,sokan nem is ismerik be.Attól "fél",hogy a barátnője megtetszik neked,vagy esetleg lecseréled rá.Ez szinte minden párkapcsolatban előfordul.
Javaslom,hogy dícsérd többet a barátnődet,hogy milyen csinos,okos,milyen jó ötletei vannak és beszélgess kevesebbet a barátnőjével :) Vagy ha beszélsz vele,akkor is dícsérd a párod.Így majd elmúlik nála a féltékenység :)
Remélem segítettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!