Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnál is van ilyen?

Másnál is van ilyen?

Figyelt kérdés
egyszerűen félek egyedül lenni, nem tudom mitől van. Ha tehetném mindennap a párommal aludnék és törekszek mindig a komoly kapcsolatra h legyen kivel aludnom és úgymond vigyázzon rám.
2009. dec. 7. 23:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg sérültél csecsemő korodban. Ezekre már nem emlékszel, de annál inkább hatással lehet az életedre.

Ha a baba azt tanulja, hogy hiába sír, magára hagyják, feladja a sírást, de félni fog egyedül.

2009. dec. 7. 23:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Igen,ahogy az elöttem lévő irja..,gyerekkorra vezethető vissza sztem a félelmed akkor is hasonló lehetett és most is ez tör felszinrer benned...! Nálam egy teljessen más tészta..,én pl. kicsi koromban féltem a fodrásztól,annyira,hogy sirtam..,és most felnőttként is,nem azt mondom,hogy sirok,de nem tudok teljessen ellazulni a fodrásznál és nyugtalan vagyok, akármilyen kedves is velem...,gyerekkoromból hoztam magammal ezt az érzést!Sztem nálad is valami hasonló lehet.
2009. dec. 8. 00:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha jól értem egyedül félsz aludni,tehát nappal nem gond az egyedül lét.Javíts ki,ha rosszul értettem.Velem is ez volt,nagyon sokáig.El sem tudtam képzelni,hogy egyedül éljek,hogy ne legyen a lakásban senki.Az elején tényleg rossz volt,de mára megszoktam.Sosem alszom sötétben,annyira bátor azért nem vagyok,de tévé mellett simán el tudok aludni.Beprogramozom és magától lekapcsol.Vettem és beszereltettem egy nagyon profi bejárati ajtót,ez még inkább növeli a biztonság érzetem. :) Jah igen,most csak azért nem alszom,mert sok kávét ittam és kicsit túl vagyok pörögve. :)
2009. dec. 8. 00:14
 4/12 anonim ***** válasza:
59%
Én pont az elenkezője vagyok utálok mássokal intim viszonyba lenni. Valószinű mindketönk állapota különleges szép kifejezés a hibbantra szerintem :(
2009. dec. 8. 02:50
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Keress egy tisztességes pszichológust. Fog segíteni. Ez, ha így marad, egyre rosszabb lesz. Fordulj szakemberhez, ne szenvedj. Nincs abban semmmi, ez éppolyan betegség,mint pl. a láb vagy hát, vagy stb testi betegség...csak ez leleki...
2009. dec. 8. 04:55
 6/12 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok én is.Én csecsemő korom óta mindig aludtam valakivel,de amikor külön szobám volt,akkor is sokszor aludtam a nővéremmel.Mostanában jó néha egyedül aludni,de én sokszor álmodok rosszat és olyankor félek visszaaludni ha egyedül vagyok,de szerencsére a most már a párommal alszok minden nap és így nyugodtan oda tudok bújni ha rámjön a félelem.De ha neked ez minden napos, mármint hogy félsz akkor tényleg jobb egy orvos.Vagy aki leküzdeti feled azt a fóbiát.
2009. dec. 8. 06:51
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Nekem is van egy ilyen barátnőm, lehet, hogy te vagy az? :D

Mondjuk nem hinném, hogy ő beszélgetős oldalakra jár.

Az biztos, hogy ritka az ilyesmi, tehát másnál nincs ilyen, ha a nagy átlagot nézem.

Szerintem - ne sértődj meg érte - ez egy beképzeld dolog, és főleg olyanok "betegsége", akiknek "túl jó dolguk van."

ha egész nap olyasmin kéne agyalnod, hogy: jaj, miből fizetem ki a rezsit, mit fogok enni, és más, súlyosabb, létfenntartással kapcsolatos gondjaid lennének, eszedbe sem jutna ez a problémád. pláne, ha a nap végén a sok munkától hullafáradtan zuhannál az ágyba. Bár nem tudom, iskoláskorú vagy-e, vagy idősebb.

2009. dec. 8. 07:42
 8/12 anonim ***** válasza:
6:51-es vagyok és az utánam levőnek mondom, hogy nekem is vannak anyagi gondjaim és egyéb más gondjaim is, szóval nincs jó dolgom és nem emiatt félek egyedül.És gyerekkoromban azért aludtam a szüleimmel,mert nem volt gyerekszoba, utána meg a nővéremmel volt közös szobánk.Persze 13 éves korom óta van külön szobám,de ez nem jelenti azt hogy tök happy minden. Ja és hullafáradtan szoktam haza menni,de ettől még lehetnek rémálmaim éjszaka.Szóval röviden csak annyi, hogy szerintem ez nem attól függ, hogy ki milyen helyzetben van.Egyszerűen így alakult.Lehet pszicho oldala is de egyszerűen lehet az is, hogy az illető jobban igényli mások társaságát.Vannak akik egyedül szeretnek lenni,de vannak akik csak másokkal érzik jól magukat.
2009. dec. 8. 09:46
 9/12 A kérdező kommentje:
ez néha jön elő, de akkor mind1 hogy világos van e vagy sötét.az a baj, h eleve sokat vagyok egyedül..több éve, de nem tudom megszokni.
2009. dec. 8. 09:47
 10/12 anonim ***** válasza:
Magányos is vagy vagy csak félsz?
2009. dec. 8. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!