Elszakadás ennyi idő után, de hogyan?
ezzel kapcsolatban kérdeztem már a szex-szerelem témában, azért merészeltem ide is felrakni, mert itt talán magasabb arányban vannak felnőtt, komolyan gondolkodó emberek, mint ott elszórva néhányan :)
A történet elég hosszú, ezért nem is nagyon fogom részletezni. Csupán tapasztalat alapú tanácsokra lenne szükségem, mert most nagyon reménytelennek érzem az esetet. Szóval, van egy kapcsolatom, ami lassan 5 éve tart. Most töltöm a 21. évem. Szóval, elég korán találtunk egymásra. Viszont, elmúlt a szerelem. Nála is és nálam is. Hónapok óta. Valamiért azonban mégsem engedjük el egymást, egyszerűen nem megy. Vegetálunk. És tudom, hogy ez így nagyon nem jó, mert nem egészséges fenntartani egy ilyen "érzelmi függőségi" viszonyt. Mert ez lényegében sajnos az. Azt tudom, hogy ő "meg szeretne tartani"...3 évvel idősebb nálam, leélné velem az életét, annak ellenére hogy már ő sem szerelmes.
Egyszer már mi is szétmentünk, viszonylag rövid időre, akkor nálunk is volt egy olyan, hogy nem bírtuk a másik nélkül. Többször is voltak bizonytalan időszakok, de hónapokon át még sosem tartott. Az a legrosszabb az egészben, hogy tudjuk, hogy ez így nem jó, hogy ennek nem így kellene működnie. Mégsem tudok kilépni. Ő meg szerintem nem is akar, hiába nem szerelmes. Kicsit úgy érzem, hogy ő már ezzel belekényelmesedett a dologba, hogy van egy biztos pont az életében. Ezt neki is mondtam, és nem is cáfolta de nem is helyeselt.
És igen, az is bennem van, hogy elvesztenék egy olyan embert, aki egyben a legjobb barátom is. És tudom, hogy jóban lehet maradni utána, de abban biztos vagyok, hogy ő még most mindig jobban kötődik hozzám, mint én ő hozzá,annak ellenére, hogy nem szerelmes, és emiatt biztosan nem működne az, hogy csak jóban legyünk. Vagy lenne benne valami mindig, valamilyen többes érzés felém. Legalábbis én így látom.
Aki volt már hasonló helyzetben, és ki tudott lépni egy ilyen kapcsolatból, azt megköszönném ha megosztaná velem a tapasztalatait.
20/L
29 éves vagyok és már férjnél is voltam.
Ugye sokan mondják hogy minden szerelem elmúlik, de ez nem igaz. Persze a lángolás elmúlik, de a szerelemnek nem kell elmúlnia.
A férjemnél nekem is az volt hogy egyszerüen semmit nem éreztem már, lassan idegesítettek a rossz dolgai, már egyszerüen úgy éreztem nem kell, mást akarok, folyamatosan álmodoztam.
A párommal 3 éve vagyunk együtt, persze már nem lángolunk úgy mint az elején, de szeretjük egymást szerelemmel. Sokszor mondjuk egymásnak hoyg szeretlek, mert így is érzünk, nekem a szívem még mindig tele van vele.
A szivedre hallgass ha már nem túgysz úgy a párodra nézni hogy "úúúgy szeretem ezt az embert...." akkor jobb ha elhagyjátok egymást. sok sok ember a kénylemes megoldást választja nekik az a jó.
AZt is megtehetd hoyg beletördsz és így éled le az egész életedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!