Te mit tennél ha a helyemben lennél? Maradnál?
Figyelt kérdés
Tehát adott egy rosszul müködö 6 éve tarto párkacsolat tervben idén egy esküvövel..eljegyzés volt 2 éve..összeköltöztünk több, mint egy évig laktunk együtt, az apja éptett nekünk vadiuj házat, sajnos nekem nem volt annyi keresetem sem a szüleimnek, hogy lényeges pénzt bele tudjunk adni, egy két dolgot vettem bele csak én..a párom csunyán viselkedik ugárlok neki, ö káromkodik, nulla szexuális élet, megaláz, nem törödik velem..akkor van egy két kis cirogatás, ha otthon vagyunk, de ritka alkalom, néha egy két puszi ilyesmi..ideges tipus, mindenne felkapja a vizet, nem beszél hozzám tul szépen, de van, hogy néha igen.. nem lehet vele semmit sem megbeszélni, ha mégis akkor ugy kell lennie ahogy ö akarja..visszamehetnék a szüleimhez, én attol félek, hogy ezt ép ésszel nem fogom kibirni..(vannak kotnyeles "barátok", családtagok)otthon apám egy alkoholisa, anyum meg nincs jol lelkileg sem és izikailag sem..testvérem messze tölem külföldön..nemtudom mit csináljak..volt valaki hasolno helyzetben? mi lett a vége?mit tennél? kilátástalannak látom a helyzetem ha maradok akkor is, ha megyek akkor is..2014. febr. 7. 09:47
11/14 anonim válasza:
Nekem is van egy lányismerősöm, aki hasonló cipőben jár mint te. Ő sem vitt anyagilag szinte semmit sem a kapcsolatába, ami egy idő után veszekedésekbe torkollott, sőt többször is megverte őt a pasi a viták hevében. Igaz ő még mindig nála lakik, és szenved mellette, mert nincs hová mennie. Tönkretette az életét, és nagyon megbánta az egészet. Úgyhogy addig lépj le, amíg még megteheted, még ha eleinte nehéz lesz is.
12/14 anonim válasza:
Ha egy csöpp eszed van kilépsz ebből a kapcsolatból, azért mert nem vagy boldog (lényegtelen, hogy kinek a hibájából nem működik a kapcsolat). Ha mégis "eladod" magad, ne csodálkozz, hogy nem becsülnek meg. Miért is várhatnál tiszteletet, ha csak pénzért vagy egy férfivel. Állj a saját lábadra, miért csak olyan alternatívákat soroltál fel, ahol máson élősködhetsz? Neked még egy gyereket se kell plusszban eltartanod, nehogy már egy felnőtt ember saját magáról ne tudjon gondoskodni...
13/14 anonim válasza:
A saját boldogságod érdekében semmi nem túl drága.Csak akaraterő kell hozzá,semmi más,hogy feladd az eddigi életed.Anygailag nem jársz jól,viszont érzelmileg hosszú távon igen,ami szerintem a legfontosabb.Egyébként egy kis albérletben egymagad is boldogulnál,és volna esélyed megtalálni az igazit.
14/14 anonim válasza:
Nagyon hasonló cipőben jártam, 9 éves kapcsolatot hagytam ott. Még babánk is lehetett volna, de úgy döntött, vetessük el. Ő hozta a pénzt a házhoz, nem sok beleszólásom volt. (Persze "megcsinálni" nem volt nehezére). Ez a baba téma nagyon kihatott az életemre,teljesen megváltoztam. Évekig vaciláltam. Végül léptem. Ott hagytam mindent. Nem bántam meg. A exemtől "ajándékba" olyan rágalmakat kaptam,ami miatt a szüleim azt mondták nem kívánnak részt venni a további életemben. Ez az egyetlen amin nem tudom magam túl tenni. De Boldog vagyok az új párommal és a kisfiúnk is nemsokára megszületik. :)
Sablon, de egy életed van, ne boldogtalanságban és tanácstalanságban éld le! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!