Mit csináljak? Lakáshiány miatt megy tönkre a házasságom:- (
a férjemmel lek és 2 kisgyerekkel.eddig albérletben laktunk,most február óta anyosoméknál,mert a fizetése nagyon lecsökkent,igy az albérletet nem birtuk fizetni.
anyosom közölte 2010 szeptemberébe el kell innen mennünk,hitelt nem birnánk fizetni havi 130eft ból,.
anyumhoz én mehetnék de a férjem nem akar mert vidék,és ott munka sincs.
EGY LAKÁS MIATT MEGY TÖNKRE A HÁZASSÁGUNK:-(((((((((
mit tegyek?tanácsot szeretnék kérni,hová forduljak lakás ügyben,vagy mit kellene csinálnom????
11:17 de elvagy tájolódva!Azért kellett elköltöznöm Szabolcsból,hogy itt Veszprémben találjak egy munkát havi 65000 ft-ért!Te miről beszélsz?
A kérdésre:Próbáljatok anyóssal beszélni,hogy adjon egy kis időt,amíg össze nem szeditek magatokat!Egyébként szerintem akkor sem szép dolog kitenni titeket az utcára.Ha ilyen anyám lenne mint a párodnak...pfff...hiába van meg joga a normális életre(nem tudom ki írta) akkor is figyelembe kellene vennie a családját....és segítenie ha tud.Legalábbis az enyém így tenne!!!
Nos Monor környékén rengeteg kis falu van,ahol olcsóbb az albérlet(ráadásul egy komfortos házba a fát meg is tudjátok szedni,a kertben meg tudsz termelni ezt-azt)
Azt,hogy ingyen lakjál,kissé naívságnak tűnik(egyébként nem lehet,hogy most is ez van és kvázi a mama fizeti a ti rezsiteket is?)
Mint írod a férjed maradhatna..meg válni is válna akár.Akkor pedig nem a lakáshiány az oka.Van valami más is ott,hogy az anyós nem kedvel.Beszáltok rendesen a rezsibe,végzel házimunkát,udvarias vagy vele?
Tudom hogy ez nem vígasztal,de mi is egy fizetésből élünk a párommal.szülöknél lakunk egyenlőre,a mi kis szobánkba csak 1 ágy fér be,semmi más!!
Én veszélyeztetett terhes vagyok a 6. hónapban,első baba,nem tudok dolgozni.
Férjemnek van még 2 nagylánya,milliós tartozása,autó-lízinge,és egy csúnya vagyonmegosztás az ex-feleséggel ahova 2hetente 300km-t kell utaznia!
Szóval kitartás!!!!!!!Nem vagy egyedül!
Próbáljatok az önkormányzaton szociális lakást igényelni. Nagyon minimális a lakbér, plusz rezsit kell fizetni.
Egyébként az durva, hogy a fia maradhatna, akkor a mama a fiacskájával lakna egy szobába, hogy legyen a kislánynak külön szoba?:) Hát, több, mint fura.
Önkormányzati lakást szinte lehetetlen "szerezni".
Hacsak nem vagy majdnem fehér és van min.10 gyereked,közben munkád meg egy sem....tapasztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!