Mit csináljak? Lakáshiány miatt megy tönkre a házasságom:- (
a férjemmel lek és 2 kisgyerekkel.eddig albérletben laktunk,most február óta anyosoméknál,mert a fizetése nagyon lecsökkent,igy az albérletet nem birtuk fizetni.
anyosom közölte 2010 szeptemberébe el kell innen mennünk,hitelt nem birnánk fizetni havi 130eft ból,.
anyumhoz én mehetnék de a férjem nem akar mert vidék,és ott munka sincs.
EGY LAKÁS MIATT MEGY TÖNKRE A HÁZASSÁGUNK:-(((((((((
mit tegyek?tanácsot szeretnék kérni,hová forduljak lakás ügyben,vagy mit kellene csinálnom????
monoron lakunk jelenleg.
már arra is gondoltam talán szeret annyira az isten,hogyha valakinek van háza,de nem használja,talán addig ingyen lakhatnánk ott,rezsiért.De hol találok én ilyrt:??????
az a baj,hogy 2 szobás a lakás,és mi 4 en vagyink az 1 szobába,a 2 ik szobába anyosom és a 8 éves lánya.
azzal a kifogással kell mennünk,hogy a 8 éves sógornőm már nagy,és kell külön szöba neki.
Az eltájolódottnak : nem Szabolcsban lakok,hanem Bács-Kiskunban.És itt az átlag kereset ( már akinek van munkája) nem haladja meg a 8o ezret.Sőt,a kereskedelemben csak 40-50-ezret kapnak,és még annak is örülnek.Tehát szó sincs arról,hogy 80-90 ezerért nem akarnak elmenni dolgozni.
A kérdezőnak pedig:van még majd egy évetek,valamilyen megoldást keresni,remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!