Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az Édesanyámnak valószínűleg...

Az Édesanyámnak valószínűleg szeretője van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A nővérem véletlenül talált olyan sms-eket Édesanyám telefonjában, ami elég egyértelműen tükrözi, hogy szeretője van. Nem teljesen értettem nővérem szavait, hogy mi volt az sms-ben, mert zokogott a telefonban. Én Pesten tanulok, szüleim és nővérem vidéken élnek. Azt tervezem, hogy hazamegyek és rákérdezek Édesanyámnál a dologra (több könyvet olvastam már a hazugság felismeréséről, illetve training-en is voltam már), viszont félek a következményektől. Ha valóban igaz, akkor nem tudom mi lesz, azt viszont tudom, hogy Édesapám belerokkanna. Nem tudom mitévő legyek. Attól is félek, hogy rosszul értelmezem a jeleket (hiszen nem kis érzelmi töltéssel kell majd megbirkóznom) és vagy simán átver, vagy igazat mond de én nem tudok hinni neki. Nem tudom mit csináljak, muszáj rákérdeznem, az ünnepeket se nővérem se én nem tudnánk így bizonytalanságban eltölteni. Elnézést, ha kicsit összefüggéstelen az írás, de nagyon megvisel most ez a dolog.

Kérlek segítsetek, hogy mit tegyek!

20f

2009. dec. 7. 00:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Talán most már kicsit higgadtabb fejjel tudok gondolkozni, bár még mindig nem tudok teljesen racionálisan dönteni. Az a probléma, hogy ha szóba hozom neki a dolgot, akkor megromolhat ugyebár a kapcsolatunk, sőt lehet még nagyobb gondot okozok, mint ami most van. Ha viszont nem beszélek vele erről akkor nem tudom, hogy hogyan tudok a szemébe nézni, főleg így karácsony tájékán.

2009. dec. 7. 13:04
 12/14 anonim ***** válasza:
Hagyd a szüleidre. Az enyéim is elváltak, bár mi tudtuk meg utoljára hogy az apám szeretőt tart. Az rájuk tartozik, kettőjükre. Te úgyis csak szenvedő alanya leszel. Magas ívből ejtett arra az apám hogy én mit akarok, beszélhettem neki bármit amikor kiderült. 30 éves nő vagyok. A férjem szülei is most váltak el, egy évben. Ennyi idősen már újra élvezni akarják az életet, nem az uncsi házaságukkal törődni vagy a gyerekeikkel...
2009. dec. 8. 12:36
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm még egyszer a válaszokat!

El fognak válni.

Leginkább nem az bánt, hogy elválnak, mert az sajnos benne van a házasságban, hanem az ahogyan anyám intézte a dolgokat. Kihasználta Édesapámat és tönkre is tette. Továbbra is tisztelem mint anyát, azonban, mint ember előttem megbukott. Nem hiszem, hogy valaha is meg tudom neki bocsátani, amit tett Édesapámmal.

2009. dec. 9. 12:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Nehéz a tehetetlenség amit egy gyerek érez ilyenkor. Viszont nem fogod tudni megmenteni a házasságukat hidd el. Láttam írt egy szülő is be neked. Nekem is van gyerekem, a másodikat várom. Sokan azt hiszik semmi köze nincs a gyereknek az életükhöz, mert ők a szülők. A gyerek pedig hallgasson és tűrjön. Megértem hogy csalódott vagy. A szülőben csalódni mindig a legrosszabb. Kevés az aki elé áll a másiknak és kimondja mi a baja vele, legegyszerűbb szeretőt tartani. Valami baj viszont kellett hogy legyen a házasságukban. Ezt csak a szüleid tudhatják.
2009. dec. 10. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!