Első sorban emo-sok segitségét kérném. Mit csináljak?
Kérdező, katt rá:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Van még ezer ilyen, hidd el. Most pedig fejezd be az önsajnálatot, menj ki anyudhoz, öleld meg, és adj hálát az égnek, hogy olyan szerencsés vagy, hogy van csládod, akik szeretnek. És egy jó tanács: nem lehet mindent a kamaszkorra fogni. Válogasd meg a barátaidat!
tipikus tini vagy, minden tini lázad, és minden tininek ez a mániája, h ő másképp látja a világot. aztán kinő a tinikorból, és átlátja ezt az egészet. azért látja másképp a világot, mert tini...és azért gondolja h másképp látja, mert a felnőttek mást mondanak, de mivel ő tini, ő pont nemúgy látja.
ne eröltesd ezt az egészet...mert 1-2 év múlva kinövöd, és másképp fogod látni a világot, mint eddig. hiddel, tapasztalat. minden tini ilyen....a szüleid is voltak tinik, és őkis lázadtak. csak akkormég nemvolt divat az emo.
egyébként azt elmagyarázhatnád nekem, h mi értelme van annak, h kimutatod az öltözködéssel, hogy bajod a világgal. ezt hogyan kell elképzelni?:D mert ennél nagyobb baromságot énmég nemhallottam. felveszel egy halálfejes felsőt, megegy tornacsukát, megegy répagatyát, és akkor ez aztjelenti h bajod van a világgal? ezt ugye tesem gondolod komolyan:D
nem vagy emo (nem emos), poser akarsz lenni (már bocsi, nem akarlak megbántani)
kifogod nőni ezt az "érzést", mert csak azért csinálod, hogy észrevegyenek.
am én emo vaok már több éve, a szüleim eléggé elfogadják, de nem toltam az orruk alá, hogy:
"emoS lecek, puszcsika..."
észrevették, először azt, hogy sokat beszélek a életről...etc.
aztán finoman úgy is öltöztem...
jah és nem attól leszel emo, ha kimutatod a világ utáni gyűlöleted( nekem is vannak vele bajaim, de elviselem(: )
fel a fejjel, én sem vaok MINDIG szomorú...
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!