Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első sorban emo-sok segitségét...

Első sorban emo-sok segitségét kérném. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok:)...15éves lány vagyok....most élrtettem meg igazándiból h mit jelent emosnak lenni.Egyre többet veszekedek a szüleimmel,mert a viselkedélesm alapján totál őrült vagyok,azt mondékj,h lázadozok,és h mindig csak bosszuságot csinálok nekik.:S...a viselkedésemmel már rég kimutattam h bajom van a világgal,h másh látom a dolgokat,de valahányszor kiszeretnémn etűzt mutatni az öltözködésemmel ,azonnal leoltanak;(....nem értem h mibaj van azzal h emos akarok lenni...a barátaim is azt mondják h már nemis lehet rám ismern i,annyira más a gondolkodásom.De miért itélnwek el enniyre???...és miért nem érti meg senki h én ugy érzem jól magam,nekem az a világom???? ;(....ha tudtok bálaszolni a kérdéemre ak irjatok légyszi...nem cska emosok,más is irhat nyugodtan :(
2009. dec. 6. 12:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Kérdező, katt rá:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Van még ezer ilyen, hidd el. Most pedig fejezd be az önsajnálatot, menj ki anyudhoz, öleld meg, és adj hálát az égnek, hogy olyan szerencsés vagy, hogy van csládod, akik szeretnek. És egy jó tanács: nem lehet mindent a kamaszkorra fogni. Válogasd meg a barátaidat!

2009. dec. 6. 19:25
 22/23 anonim ***** válasza:

tipikus tini vagy, minden tini lázad, és minden tininek ez a mániája, h ő másképp látja a világot. aztán kinő a tinikorból, és átlátja ezt az egészet. azért látja másképp a világot, mert tini...és azért gondolja h másképp látja, mert a felnőttek mást mondanak, de mivel ő tini, ő pont nemúgy látja.

ne eröltesd ezt az egészet...mert 1-2 év múlva kinövöd, és másképp fogod látni a világot, mint eddig. hiddel, tapasztalat. minden tini ilyen....a szüleid is voltak tinik, és őkis lázadtak. csak akkormég nemvolt divat az emo.

egyébként azt elmagyarázhatnád nekem, h mi értelme van annak, h kimutatod az öltözködéssel, hogy bajod a világgal. ezt hogyan kell elképzelni?:D mert ennél nagyobb baromságot énmég nemhallottam. felveszel egy halálfejes felsőt, megegy tornacsukát, megegy répagatyát, és akkor ez aztjelenti h bajod van a világgal? ezt ugye tesem gondolod komolyan:D

2009. dec. 7. 01:31
 23/23 anonim válasza:

nem vagy emo (nem emos), poser akarsz lenni (már bocsi, nem akarlak megbántani)

kifogod nőni ezt az "érzést", mert csak azért csinálod, hogy észrevegyenek.

am én emo vaok már több éve, a szüleim eléggé elfogadják, de nem toltam az orruk alá, hogy:

"emoS lecek, puszcsika..."

észrevették, először azt, hogy sokat beszélek a életről...etc.

aztán finoman úgy is öltöztem...

jah és nem attól leszel emo, ha kimutatod a világ utáni gyűlöleted( nekem is vannak vele bajaim, de elviselem(: )

fel a fejjel, én sem vaok MINDIG szomorú...

16L

2010. máj. 25. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!