Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első sorban emo-sok segitségét...

Első sorban emo-sok segitségét kérném. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok:)...15éves lány vagyok....most élrtettem meg igazándiból h mit jelent emosnak lenni.Egyre többet veszekedek a szüleimmel,mert a viselkedélesm alapján totál őrült vagyok,azt mondékj,h lázadozok,és h mindig csak bosszuságot csinálok nekik.:S...a viselkedésemmel már rég kimutattam h bajom van a világgal,h másh látom a dolgokat,de valahányszor kiszeretnémn etűzt mutatni az öltözködésemmel ,azonnal leoltanak;(....nem értem h mibaj van azzal h emos akarok lenni...a barátaim is azt mondják h már nemis lehet rám ismern i,annyira más a gondolkodásom.De miért itélnwek el enniyre???...és miért nem érti meg senki h én ugy érzem jól magam,nekem az a világom???? ;(....ha tudtok bálaszolni a kérdéemre ak irjatok légyszi...nem cska emosok,más is irhat nyugodtan :(
2009. dec. 6. 12:53
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Téged, kedves kérdező, nagyon, nagyon megvernélek az apád helyébe; kivennélek az iskolából, beraknálak egy minimum külföldi, de legalábbis nagyon vidéki lánysuliba, ahol foglalkoznának veled a szakemberek (nevelők). Hidd el nekem, 1-2 nap kérdése lenne, hogy akarsz e még emos lenni. És próbáld meg beleb@szni abba az elkúrt kis fejedbe, hogy IGEN, te, és a hozzád hasonló mentális hulladékok gondolják rosszul, nem pedig a többiek.
2009. dec. 6. 13:37
 12/23 anonim ***** válasza:
61%

Egy igazi emos ilyenkor felvágná az ereit... :-DDD

De legalábbis úgy csinálna mintha...

2009. dec. 6. 13:37
 13/23 anonim válasza:
79%

Ez nem emo, ez kamaszkor...de hogy lehet egy 15 évesnek ennyi problémája?? A szüleid adnak neked egy biztonságos, meleg otthont, anyu mindig meleg ebéddel vár suli után...nincs gondod...de szerinted mégis van. Hát kicsi lány, ez a kamaszkor. És hidd el, nem elrejtőzni kell és menekülni, meg bezárkózni, hanem kiállni a szüleid elé, és elmondani mit gondolsz..én tinikoromban majdnem elhagytam a családom a nagy lázadás korszakomban..ugyanis engem sem értett meg senki, és mindig én voltam a feketebárány...aztán felnőttem, és megtanultam hogy csakis magamnak kell megfelelnem, de azért a társadalomra is tekintettel kell lenni, különben nincs érvényesülés az életben!

De majd egyszer rájössz..addig meg nem sírni a sarokban egyedül!! Hidd el, mindig van olyan ember a világon, aki rosszabb helyzetben van nálad. És ha öngyilkos leszel, akkor gyáva vagy, mert feladtad. Sokkal nagyobb erény a szarból felküzdeni magad!!

Jó felnövést

22L

2009. dec. 6. 13:39
 14/23 anonim ***** válasza:
37%
pengék a válaszok,biztos mert emosok irták..pffff
2009. dec. 6. 13:56
 15/23 anonim ***** válasza:

1-2 hozzászóláson borzasztó jót nevettem, ne haragudj!

Az én időmben punk volt a divat meg hc-s nek lenni. Persze én sohasem gondoltam erre úgy, hogy valóban az életemet változtassa meg. Anno punk zenét hallgattam, zöld hajjal sétálgattam, stb... Ma már más. Kinőttem, nagyon. :) Bár ezen át kell esned! Hiába osztanak itt az emberek: vagy azért teszik, mert ezen már rég túl vannak, és szánalommal figyelik múltjuk egy visszaköszönő darabkáját, vagy sohasem mertek kicsit mások lenni...

Legyél más! Lázadozz! De ne a szüleid ellen! Találj értelmes dolgokat! Egyéni, szuper dolgokra gondolok! Ha emos akarsz lenni( bár sztem nem tudod mi az), akkor biztos van igényed a mássáágra! Nem kell, hogy egyformák legyünk! Viszont ha téged is beskatulyáznak egy hülye csoportba, attól nem leszel se egyedi se különleges! Találj önálló célokat! Tájékozódj, és ne legyél tüskés, mert a világ az emosok szerint szar! Hát elárulom, hogy nem az! És nem hiszem, hogy bárkit is boldoggá tesz, ha azt hiszi, semmi szép nincs körülöttünk!

2009. dec. 6. 14:03
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Na és mi bajod van a világgal, arany kicsi bogaram? Az, hogy nem körülötted forog? Hahajj, ez tényleg komoly gond... Inkább verd a földhöz a seggedet örömödben, hogy csak ennyi "problémád" van...

(mellesleg: tanulj meg írni, mert az tényleg probléma lesz, ha meghúznak az érettségin a helyesírásod miatt)

2009. dec. 6. 14:03
 17/23 anonim ***** válasza:
67%
Ne bántsátok már! Kérlek! Kamasz! Ennyi! Inkább segítenétek, vagy értelmes válaszokat adnátok! Nekem sem szimpi, de írj olyat, amivel segítesz, vagy ne írj semmi!!!
2009. dec. 6. 14:15
 18/23 anonim ***** válasza:
14:15 igaz
2009. dec. 6. 14:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Az ilyen erkölcsi hulladékok mint te a társadalom szégyemei vagytok! Sajnálom a szüleidet hogy egy ilyen hülye lányuk van. Vágd fel az ereid
2009. dec. 6. 17:43
 20/23 anonim ***** válasza:
gebedj meg
2009. dec. 6. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!