Első sorban emo-sok segitségét kérném. Mit csináljak?
Semmi baj veled, mindenki így érez kamasz korában. Csak most emosnak hívják. Ami egy nagy baromság, mert ahelyett, hoyg segítene megtalálni önmagad besorol egy kész mintába.
Nem "emos" akarjál lenni, semmi értelme egy klisét másolni, hanem találd meg saját magad.
Te nem emos-s vagy ,hanem egy írástudatlan,önmagát kifejezni nem tudó 15 éves csitri.De ha annyira emo-snak érzed magad,akkor ott a vasúti sín,meg a déli gyors,legalábd egy emócska megmutathatná már azt,amiről csak álmodoznak....
Be kéne látnod,hogy a szüleidnek köszönhetsz ezidáig mindent,csak rájuk számítatsz,ők tartanak el,ők szeretnek és aggódnak érted.Tudod én sokáig punk voltam,mára kinőttem,igaz a nagy pofám és a zene szeretete megmaradt,családom van,3 gyerekem.Még mindíg lázadó tipus vagyok. NE fordulj a szüleid ellen és ne akarj mindenáron más lenni és meghalni....
Az öltözködésedbe úgy gondolom nem szabadna a szüleidnek beleszólni!És főleg nem leoltani!Csak gondolom ez a legegyszerűbb és legmeggondolatlanabb módja, annak h kifejezzék nem tetszésüket.Sokszor nem gondolnak bele, h ezzel inkább ártanak, mint használnának az ügy érdekében.
Ha egy sötétszemű, zsíroshajú, teljesen feketébe öltözött fiatalt lát az ember az első benyomás nem igazán pozítív az emberek részéről.Ebből nagyon nagy hátrányod származhat. pl suliban vagy bárhol.Ezt még 15 évesen nem igazán lehet megérteni, csak akor fog menni, ha majd többször megütöt a bokád és rájössz, h az emberek nem fognak benned megbízni, tartani fognak tőled, mert azt gondolják, h az ilyeneket jobb elkerülni (ennek az életében biztos nagyon sok sötét zürös ügy lehet)Te ezt a suliban fogod tapasztalni. kihatással lehet a tanulmányi eredményeidre = a továbbtanulásodra = az egész életedre. Szerintem a szüleidet ez zavarja, ettől tartanak!Nem szeretnék azt, h egy divathóbort miatt, egy lázadás miatt rossz irányba tévedj. Félnek a barátok befolyásolásától is. Ez nagyon nehéz és nagyon mély, öszinte beszélgetések hiányában megoldani a problémákat lehetetlen!
Nem mondom, h ne legyél emo-s!De azért tulzásokba ne ess!Az öltözködés (IGÉNYES)és a zene szeretete az oké, de ha már örültnek tekintenek, akor ideje elgondolkozni, h tényleg jó lesz-e ez neked?A jövöje mindenkinek a saját kezében van, ugy alakitod az életed ahogy te akarod.A szüleid se tudnak beleszólni, csak ha engeded. BE kell látnod, muszáj elhinned, h 15 évesen még tapasztalatlan az ember. Ezért kell a szüleid tanácsait megfogadnod, mert ők látják jobban át az utat amin végig fogsz menni, mert ők már végigjárták. Ait ők elrontottak, abban tudnak segíteni, h te veled nem történjen meg. Ez az élet rendeje és ez jó dolog.Ne szúrd el!
Ez nem emo...
Te hülye vagy szimplán...
Mindenki veszekszik otthon, akkor mindenki emos???...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!