Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Első sorban emo-sok segitségét...

Első sorban emo-sok segitségét kérném. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok:)...15éves lány vagyok....most élrtettem meg igazándiból h mit jelent emosnak lenni.Egyre többet veszekedek a szüleimmel,mert a viselkedélesm alapján totál őrült vagyok,azt mondékj,h lázadozok,és h mindig csak bosszuságot csinálok nekik.:S...a viselkedésemmel már rég kimutattam h bajom van a világgal,h másh látom a dolgokat,de valahányszor kiszeretnémn etűzt mutatni az öltözködésemmel ,azonnal leoltanak;(....nem értem h mibaj van azzal h emos akarok lenni...a barátaim is azt mondják h már nemis lehet rám ismern i,annyira más a gondolkodásom.De miért itélnwek el enniyre???...és miért nem érti meg senki h én ugy érzem jól magam,nekem az a világom???? ;(....ha tudtok bálaszolni a kérdéemre ak irjatok légyszi...nem cska emosok,más is irhat nyugodtan :(
2009. dec. 6. 12:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
84%
Majd kinövöd... Az emó amúgy sem divat már. :P Ha mindenáron divatp*csa akarsz lenni, legyél scene-es, az a menő. Még véletlenül se légy önmagad, mindenképpen kell tartoznod egy "stílusba", igaz?
2009. dec. 6. 13:01
 2/23 anonim ***** válasza:
36%
halj meg
2009. dec. 6. 13:07
 3/23 anonim ***** válasza:
92%

Semmi baj veled, mindenki így érez kamasz korában. Csak most emosnak hívják. Ami egy nagy baromság, mert ahelyett, hoyg segítene megtalálni önmagad besorol egy kész mintába.

Nem "emos" akarjál lenni, semmi értelme egy klisét másolni, hanem találd meg saját magad.

2009. dec. 6. 13:12
 4/23 anonim válasza:
86%
Ha tudod mien emo-nak lenni(ugyanis az nem emos... és ejteni: imo-ki lettem oktatva már párx) sőt a napokban azt is hallottam h az "imo" az öngyilkos jelölt az emos meg csak szerencsétlen.. de nem tom. SZóval te tudod h senki nem figyel rád, utálod az életet, nem akarsz boldogan élni, a magány vonz... akkor nem értem miért probléma h senki nem ért meg?! Az emo-k azért azok mert nem értik meg őket és nme is akarják, hogy meglegyenek értve. Az utálatot vívod ki azzal, hogy az utálat stílusát képviseled...
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Te nem emos-s vagy ,hanem egy írástudatlan,önmagát kifejezni nem tudó 15 éves csitri.De ha annyira emo-snak érzed magad,akkor ott a vasúti sín,meg a déli gyors,legalábd egy emócska megmutathatná már azt,amiről csak álmodoznak....

Be kéne látnod,hogy a szüleidnek köszönhetsz ezidáig mindent,csak rájuk számítatsz,ők tartanak el,ők szeretnek és aggódnak érted.Tudod én sokáig punk voltam,mára kinőttem,igaz a nagy pofám és a zene szeretete megmaradt,családom van,3 gyerekem.Még mindíg lázadó tipus vagyok. NE fordulj a szüleid ellen és ne akarj mindenáron más lenni és meghalni....

6/23 anonim ***** válasza:
73%
Az ilyen szánalmas, dedós felfogású 15 éves kis k*rvákkal nem lehet mit kezdeni. Tudod, mi a szomorúság?? Az összes kib*szott emos családját lemészároltatnám, és akkor talán IGAZI dolgokon szomorkodhatnának. Rengeteg dolgon mentem keresztül, és nem lettem emo, mert szerintem ez egy gusztustalan, nevetséges stílus. Szerencsére nincsenek emok a közelemben, mert biztos megrugdosnám őket. Tudod miért nem értjük meg, hogy az akarsz lenni? Mert ez egy NYOMORÉKSÁG, azért. Értelmes ember nem úgy reagál a problémáira, hogy divatból szomorú lesz. Majd talán kinövöd, addig is szokj hozzá, hogy azok, akik normálisak a környezetedben, idiótának fognak nézni.
2009. dec. 6. 13:14
 7/23 anonim ***** válasza:
97%
ki fogod nőni.. majd röhögsz a hülyeségeden.. :D
2009. dec. 6. 13:19
 8/23 anonim ***** válasza:
96%

Az öltözködésedbe úgy gondolom nem szabadna a szüleidnek beleszólni!És főleg nem leoltani!Csak gondolom ez a legegyszerűbb és legmeggondolatlanabb módja, annak h kifejezzék nem tetszésüket.Sokszor nem gondolnak bele, h ezzel inkább ártanak, mint használnának az ügy érdekében.

Ha egy sötétszemű, zsíroshajú, teljesen feketébe öltözött fiatalt lát az ember az első benyomás nem igazán pozítív az emberek részéről.Ebből nagyon nagy hátrányod származhat. pl suliban vagy bárhol.Ezt még 15 évesen nem igazán lehet megérteni, csak akor fog menni, ha majd többször megütöt a bokád és rájössz, h az emberek nem fognak benned megbízni, tartani fognak tőled, mert azt gondolják, h az ilyeneket jobb elkerülni (ennek az életében biztos nagyon sok sötét zürös ügy lehet)Te ezt a suliban fogod tapasztalni. kihatással lehet a tanulmányi eredményeidre = a továbbtanulásodra = az egész életedre. Szerintem a szüleidet ez zavarja, ettől tartanak!Nem szeretnék azt, h egy divathóbort miatt, egy lázadás miatt rossz irányba tévedj. Félnek a barátok befolyásolásától is. Ez nagyon nehéz és nagyon mély, öszinte beszélgetések hiányában megoldani a problémákat lehetetlen!

Nem mondom, h ne legyél emo-s!De azért tulzásokba ne ess!Az öltözködés (IGÉNYES)és a zene szeretete az oké, de ha már örültnek tekintenek, akor ideje elgondolkozni, h tényleg jó lesz-e ez neked?A jövöje mindenkinek a saját kezében van, ugy alakitod az életed ahogy te akarod.A szüleid se tudnak beleszólni, csak ha engeded. BE kell látnod, muszáj elhinned, h 15 évesen még tapasztalatlan az ember. Ezért kell a szüleid tanácsait megfogadnod, mert ők látják jobban át az utat amin végig fogsz menni, mert ők már végigjárták. Ait ők elrontottak, abban tudnak segíteni, h te veled nem történjen meg. Ez az élet rendeje és ez jó dolog.Ne szúrd el!

2009. dec. 6. 13:22
 9/23 anonim válasza:
89%

Ez nem emo...

Te hülye vagy szimplán...

Mindenki veszekszik otthon, akkor mindenki emos???...

2009. dec. 6. 13:31
 10/23 anonim ***** válasza:
97%
Ez a kamasz kor, tök mindegy milyen stílust veszel fel.
2009. dec. 6. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!