Mit tennél, ha háromgyerekes anyuka lennél, és az egyébként jó tanuló, intelligens 16 éves fiadról kiderülne, hogy rendszeresen dohányzik?
07:26 tetszik, hogy ilyen "proaktív" volt. A nem tiltott gyümölcs már nem is olyan finom ...
Javaslom, mikor bevásárolni mentek, kérdezd meg tőle, hogy milyet szív, és mennyit. Az a gyanúm, hogy pár ilyen bevásárlás után ez ciki lesz neki. Vagy ha inkább pénzt kér (nem tudom hogy megy nálatok), akkor kérdezd meg, hogy a cigarettára külön mennyit adhatsz. És nézz a szemébe. Ne szúrósan, hanem mint szerető anya a fiáéba. Ez nem zsarolás, nem visszaélés az anyai szeretettel - ez maga az.
Tilthatod, megvonhatod a zsebpénzét, akkor is szívni fogja, tudom, mert velem is ez volt nem is ilyen rég. Csak akkor nem normális cigit szívtam, hanem csempészett sz@rságot, ami olcsóbb volt, könnyebben megszereztem, viszont ki tudja, mi volt benne.
Magyarázd el neki, ez a legtöbb amit tehetsz, esetleg felajánlod, hogy segítesz a leszokásban... De nem hinném, hogy sokra mész vele.
Egyébként rohadt zavaró a kérdésed. Mintha az intelligens, jó tanulók nem cigiznének. Nem hát, az a büdös mocskos szakmunkástanulók sajátossága!
Egyik válaszoló válasza meg az volt, hogy a vépéből 1 szívás annyi, mint 1 doboz cigi. El ne hidd, mert oltári baromságXD A vépé kevésbé ártalmas mint a cigi, de az ilyen nyilván tájékozatlan, csak hirdeti a hülyeségeit.
17L
02:38 "Sok kölök vizipipát vett magának, ami még ártalmasabb, ebből 1 szívás 1 doboz cigarettának felel meg!!!"
Ezen jót nevettem :D
Egyik este ultesd le, es egy doboz cigit tegyel ki neki. Mondd meg, hogy ezt most el kell szivnia! Szerintem a 3. utan fuldokolni fog tole, na akkor magyarazd el neki, hogy miert nem kell a cigi!
Ezenkivul mondd meg neki, hogy legyen igenyes!
Azt a csomo penzt amit az egeszsegtelen cigire kolt, gyujtse inkabb ossze, es ertelmese dolgokat vegyen belole!
Budos a szaja, a keze, mindene.
Sok penzbe kerul.
Annyira egeszsegtelen, hogy bele is lehet halni (51 evesen a nagynenem tudorakban halt meg, ette a cigit 16 eves kora ota)
Igenytelenseg!!!
Ne a cigivel tunjon ki a bandabol, hanem a jo tanulasaval!
Most azok, akik esetleg cikiznek, hogy miert nem gyujt ra, majd par ev mulva mar krakogva, budos szajjal irigyelnek a fiadat, hogy mennyi esze van, mert letette a cigit!
Én 15 éves voltam mikor anya megtudta.Vett egy doboz cigit és mindet elkellett szívnom előtte.Olyan szinten undorító volt,hogy azóta nem dohányzom és soha többet ki nem próbálnám.(Ha alkoholosat iszok akkor sem)
19 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!