Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem anyukám "illatát"...

Nem szeretem anyukám "illatát". - ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

nem a parfümre gondolok, mert azt nem is nagyon visel, hanem úgy általában... semmi furcsa nincs az illatában, de mégis... Miért???

Ha nálam van egy ideig a kicsi szobámban, utána néha majdnem rosszul érzem magam, mert még érzem az illatot. nyáron legalább ki tudom nyitni az ablakot. már előfordult az is, hogy a hányinger kerülgetett. ez szerintetek normális? :( és hogy mondjam meg neki? imádom meg minden, és nem akarom megbántani, és ő nem tud ezzel mit csinálni... a gyomrom egyébként is elég érzékeny :S

2009. dec. 6. 00:45
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ilyen velem is van. Én nem csak az anyukámét érzem, hanem apukámét és nővéremét is. És zavar. De rájöttem, mitől van. Nem mindig érzem, csak akkor, amikor peteérséem van! (megfigyeltem) Ezzel kapcsolatban tudományos kutatások is készültek már. A hozzád nagyon hasonló (a családtagok ugye azok) genetikai felépítéssel rendelkező egyének "szagát" nem tartod vonzónak. A hasonló genetikai kóddal rendelkezővel ugyanis nagyobb eséllyel lesz az utód, hogy is fogalmazzam...kevésbé életképse, egészséges. Öntudatlanul az eltérő genetikai kódokat keressük! Figyeld meg magadat, hogy mikor jelentkezik ez az érzésed intenzívebben. Egyébként, lehet, hogy anyukád is változó korban van, így változik a hormonális egyensúlya, ami jelentkezik a testének szabában is! Én amúgy elmondtam otthon a családnak, mit érzek. Senki sem sértődött meg. Egy családban nem lehet ebből gond, ne aggódj! :)
2009. dec. 18. 09:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lányom szólt (és csak ő!) h rossz a szájszagom

pedig mosok fogat ,tiszta ember vok.

Kipróbáltam mindenféle fogkrémet,szájöblitőt.

Fogorvos,röntgen.Minden ok.

Vitaminokat szedek,egészségesen étkezem.

Elmentem egy vérvételre és kiderült vashiányom van és vszleg ez okozza az egészet.

Úgyh most megyek vasat rágni :-))

2009. dec. 18. 12:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

dohányzik az anyukád?

egyáltalán, honnan érzed a szagot? a lehelletén, a ruháján, a hónaalján?

2009. dec. 18. 14:27
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindig így volt, vagy csak mostanában? Mennyi idős vagy? Nem lehetsz terhes? Olyankor fordul elő, hogy az ember lánya rosszul lesz addig semleges szagoktól.
2009. dec. 18. 18:30
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Sok hasznos válasz érkezett, és tényleg, nem lehet, hogy terhes vagy? És honnan érzed a rossz szagot? Em. szerintem bátran mondd meg anyukádnak, hogy kellemetlen a szaga, én is volt, hogy megmondtam anyunak, h rossz a szájszaga. Nyugi, nem fog megsértődni :)
2009. dec. 18. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!