Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretem anyukám "illatát"...

Nem szeretem anyukám "illatát". - ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

nem a parfümre gondolok, mert azt nem is nagyon visel, hanem úgy általában... semmi furcsa nincs az illatában, de mégis... Miért???

Ha nálam van egy ideig a kicsi szobámban, utána néha majdnem rosszul érzem magam, mert még érzem az illatot. nyáron legalább ki tudom nyitni az ablakot. már előfordult az is, hogy a hányinger kerülgetett. ez szerintetek normális? :( és hogy mondjam meg neki? imádom meg minden, és nem akarom megbántani, és ő nem tud ezzel mit csinálni... a gyomrom egyébként is elég érzékeny :S

2009. dec. 6. 00:45
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Nem biztos, hogy azzal van a gond, hogy nem tisztálkodik eleget, vagy olyan tisztálkodószert, kozmetikumot használ, aminek nem szereted az illatát. Kicsi korod óta taszít az illata, vagy csak az utóbbi időben? Lehet, hogy anyukádnak egészségügyi problémája van. Ugyanis egyes betegségek tüneteként felléphet kellemetlen szag, amit a beteg maga nem érez, csak a környezete. (Ezt tapasztalatból tudom.)Esetleg meg lehetne kérdezni apukádat (ha veletek él), tesódat (ha van), hogy ők mit "éreznek" anyukádon.

2009. dec. 6. 07:55
 12/25 anonim ***** válasza:
90%

Nekem hiába venne valaki kozmetikumokat, aminek az illata NEKI tetszik, ha nekem nem, akkor biztos, hogy nem használnám. Egyébként a legtöbbnek nagyon penetráns szaga van, ezért én semmilyne illatositót nem használok, mert a hányinger kerülget töle.

Borzasztó, mikor egy nö (néha férfi is van olyan) elmegy az utcán mellettem és légzögörcsöt kapok, mert "illatos".

2009. dec. 6. 08:42
 13/25 anonim ***** válasza:
82%

Én értem, rendes, normális szaga van, csak te nem szereted. Ennek valami más oka lehet. Én családállításra mennék a helyedben, valami kapcsolati, esetleg elfojtott dolog állhat ennek az undornak a hátterében.Valami tudattalan.

A barátnőm férje azzal indokolta, hogy elköltözik, haogy nem jó az asszony szaga. Fürdik, meg minden, a bőre illatára értette. Persze, a kolléganője szaga már jobban bejött neki.

Érdemes lenne utánajárni, talán valami mélyebb dolog tünete [link]

persze, ha tényleg rosszagú, akkor lehet betegség.

2009. dec. 6. 09:25
 14/25 anonim ***** válasza:
87%

Nem lehet, hogy anyukád éppen a változó korban van? Ilyenkor felborul a hormonháztartás, jobban izzadhat esetleg stb.

De tényleg, mondd el ezt neki, mert valószínűleg mások is érzik, ha kellemetlen az illata, és inkább tőled tudja meg, mint mástól.

2009. dec. 6. 09:30
 15/25 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a válaszokat!

azt nem tudom, hogy másokat is zavar-e vagy csak engem. már elég régóta érzem ezt, de szerintem a hiba bennem van

2009. dec. 6. 19:26
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Tippelek. Ha esetleg refluxa van, elég kellemetlen a kipárolgása, de vannak egyéb - emésztéssel összefüggő - "szagot" produkáló betegségek is. Nem erről van szó? Ezen kivül vannak bizonyos emberek, akiknek a bőre bocsát ki érzékelhető, jellegzetes illatot.
2009. dec. 17. 21:03
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha hiszed h feltétel nélkül szeret anyukád akkor nyugodtan mondd el neki h mit érzel.

Hát ha meg megsértődik akkor nagy gáz van.

Ha a gyerekétől nem fogadja el az őszinteséget.

És lehet h más is érzi ezt rajta mondjuk a munkahelyén és soha senki nem szól neki csak jópofiznak vele mint Te akkor az jó neki szerinted ?

2009. dec. 17. 22:02
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem szed gyógyszert? vagy lehet hogy szed valamit, csak nem tudsz róla. És lehet tényleg valami emésztési probléma, vagy a fogával van valami.

Feltétlenül szólnod kéne neki, mert ha azt mondod, hogy az egész szobában utána érzel valami fura szagot, akkor az elég erős lehet, és más is érezheti, ami meg nagyon ciki neki is. Szóval mondd meg neki, hogy egy ideje érzel valami fura szagot körülötte, hogy ki kéne deríteni mi az... Ezen nem szabad megsértődni. nekem is volt hogy anyukám szólt hogy leheljek rá mert fura szagom van. Akkor szedtem egy gyógyszert, úgyhogy ezért igyekeztem akkor máshoz nem "közel lihegni" :) Szóval nem tudhatod mi lehet, de meg kell neki mondani.

2009. dec. 17. 22:18
 19/25 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

szerintem nem betegség vagy gyógyszerszedés miatt van ez, nem ilyen szagot érzek, meg ha gyógyszert szedne azt tudnám én is. Lehet, hogy csak én vagyok a szagokra nagyon érzékeny. :S máskor is előfordult már, hogy nem éreztem jónak egy egyébként normális illatot

2009. dec. 17. 22:27
 20/25 anonim ***** válasza:
66%

Szia.

Nem lehetséges, hogy babát vársz?

Feltéve, ha lány vagy...:-)

Anyukám mesélte, hogy amikor terhes volt teljesen másmilyennek érezte a szagokat, ízeket.

2009. dec. 18. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!