Hogy lehet ezt ép ésszel átvészelni? Anyukám rákos beteg már lassan 5 éve. Eddig egész jól el volt, de most hirtelen sokat rosszabbodott az állapota.
Milyen orvoshoz jár,hogí 1 éve nem kezelik?
Nekem van rokonom,6.éve rákos,most már ez a vége lassan,de még mindig kezelik,kemü,sugár mellett kap mindenféle bogyót,illetve orvossal egyeztetve nagy dózisban immunerősitő vitaminokat.Tüdejére amikor ráment,akkor azt leműtötték,igaz csak a negyedik orvos vállalta.
Menjetek másik orvoshoz (debreceni klinikát ajánlom,az emlitett rokonomnak is 400km-re volt a lakóhelyétől,de ennyit ér egy ember élet bőven),mellrákba nem szokás belehalni.
Utolsó, nem mindenki fogadja el a kezelést. Az én anyukám sem kezeltette magát, amikor meg már áttétes lett, késő volt. Ugyan ez volt a felállás: mellrák tüdőáttéttel.
Kérdező: ez nagyon nehéz lesz. Az én anyukám is jól megvolt, csak az áttét okozott neki olyan tüneteket, amitől rosszul lett, onnantól már sajnos nagyon gyors volt a leépülés. Három hónappal a halála előtt ismertem a jelenlegi páromat, akivel már két éve együtt vagyunk, nélküle nem bírtam volna ki. Úgy éreztem, őt kaptam anyu helyett. Eleinte én is elfojtottam az érzéseimet, de szerintem ez többet árt, mint használ. Természetes, hogy szomorú vagy, a testedet, lelkedet úgysem tudod becsapni. Még egy évvel a halála után is csak tartottam magam, majd egy pár hetes mélypontra értem, akkor aztán kijött minden... Ha sírni kell, hát sírj, ne tartsd vissza, könnyebb lesz utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!