Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok erre?

Ti hogy reagálnátok erre?

Figyelt kérdés

Albérletben laktok, felesben fizettek mindent.

A férfi elveszti a munkáját, a nő nem hajlandó eltartani, inkább hazaküldi a szüleihez.

Azzal az indokkal teszi ezt, hogy szeretne félrerakni, nem akarja az összes pénzét felélni.

Csak az az érdekes, hogy amíg felesben fizettek mindent, esze ágában nem volt félretenni, minden megmaradt pénzt elköltötte ruhára, cipőre, ilyesmikre.

Amúgy ha eltartaná, akkor sem kellene különösebben spórolni. Tehát nem kenyéren meg vízen kellene élni.

2014. jan. 30. 13:30
1 2 3
 11/21 Lienah ***** válasza:
Szerény véleményem szerint a 9-es válaszoló már rég volt munkanélküli. Sajnos régen tényleg "viszonylag" hipp-hopp lehetett munkát találni, na de ma pfff szánalom ami itt megy kishazánkba:(
2014. jan. 30. 14:14
 12/21 anonim ***** válasza:

persze lehet, en is talaltam, 2* annyi meloval, felet se kapom, mint szakmamba...

melletet probalkozok, de mar tobb mint 1 eve itt...

2014. jan. 30. 14:20
 13/21 A kérdező kommentje:

Azért teljes mértékben nem kellene eltartania, segélyt kapok idéntől.

Szégyenlem a segély dolgot, de ez van, kell a pénz.

2014. jan. 30. 14:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem vagy hibás, viszont az asszonnyal nem illetek össze.
2014. jan. 30. 14:47
 15/21 anonim ***** válasza:
ha a barátom 1,5 évet nem melozna..és én fizetnék mindent...már elküldtem volna rég a francba...a hozzáállása miatt... ha félév után nincs melo, huzzom Ausztriába valami gyárba, vagy Németországba, legyen ott egy évet, rakja félre a pénzt magának, hogyha máskor ilyen szerencsétlen helyzetbe kerül, hogy elküldik a munkahelyéröl, legyen hova nyulni a k.pasz se.gén kivül...
2014. jan. 30. 15:31
 16/21 anonim ***** válasza:

Azért egy férfi ne mondja nekem, hogy másfél évig nem talál munkát. Építőiparba, segédmunkásnak, bárminek MINDIG keresnek embereket. Amíg a szakmájában nem tud elhelyezkedni, annyi bevételt mindenképp össze tud szedni, ami az albi felét fedezi.

Gondolom a hölgy nem szimplán érzéketlen, de másfél év rengeteg idő!!!

És csak az nem tud ennyi idő alatt elhelyezkedni, aki nem akar!!!!!!!

Én is vidékről költöztem el, én is alérletben éltem, nekem is keresnem kellett munkát, de mindig találtam, nem mondom, hogy könnyű, de másfél év otthon luxus!!!!

2014. jan. 30. 15:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nem csak az a baj, hogy nem tudsz pénzt letenni az asztalra, hanem fusztrál ez az egész (ami érthető lenne) és ez hat ki a mindennapokra? Azért ez lehet egy nagy vita forrás, kialakulhat akaratlanul is az emberben egy "üldözési mánia", és támadásnak, lekezelésnek vehet sok mindent a másik féltől.

Ha nem ez van a háttérben, akkor szerintem jobb külön menni végleg. Egy normális családban a felek támogatják egymást a nehéz időkben, nem még bele is rúgnak a másikba.

2014. jan. 30. 15:38
 18/21 A kérdező kommentje:

Hangsúlyozom, a másfél év alatt nem ő tartott el, egyetlen fillérrel sem támogatott, a spórolt pénzemből fizettem mindent.

Építőiparba, ilyen helyekre nem tudok menni, gerincproblémáim vannak.

Eddig nem különösebben hatott ki a mindennapjainkra a dolog, volt pénzem, mindig azt mondta, majd csak találok melót. Engem nagyon zavar a dolog, de magamban lerendeztem mindig.

2014. jan. 30. 15:42
 19/21 A kérdező kommentje:

Meg a kapcsolatunk elején, mikor nem laktunk együtt, akkor minden közös dolgot én fizettem, szórakozás, kajálás, akkor persze jó voltam...

A nő férfi dolog meg nem játszik nála elvileg, nagy feminista, azt vallja, hogy egyenlőek a felek. Szóval elvileg nála nincs az, hogy nő létére el kell tartani egy férfit.

2014. jan. 30. 15:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Nyilván elmúlt a nagy lángoló szerelem és ez egy jó ürügy a szakitásra.
2014. jan. 30. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!