Már tettem fel kérdést ezzel kapcsolatban.De már megint kezdődik minden...Bele fogok halni lassan a sok stresszbe, meg a sok idegeskedés sem tessz jot.Reggeltől kiabál velem,mert hogy nem segitek.Takaritja a konyhát, amiben nem igazán tudok segiteni,igy hát kitakaritottam a szobám és a hálojukat.Most meg annyira nekem állt, hogy a szivem majdnem megállt.Hogy én feltartom,nem segitek se semmi, csak telefonálok...Sokat kiabáltunk..Utána kérdeztem, hogy mit csináljak akkor..erre menyj a se*gbe, nem kell hogy segits.De eszébe nem jut szolni nekem, hogy ide gyere, most ne a szobákat pratáld..mondom el is megyek..erre ő:menj, ugy sincs belőled semmi hasznom, még a takaritás is sz*r amit te végzel.Annyira megbántott, már annak a határán voltam, hogy összepakolok..Nem birom igy sokáig, miért utál ennyire, nem tudom megérteni.
17/L
2009. dec. 5. 14:54
1/5 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem veled van az anyukádnak baja, hanem valahonnan máshonnan fúj a szél, csak rajtad tölti ki a dühét. Amikor épp nincs a plafonon, mondd meg neki, hogy mostanában nagyon sokat ingerült és rosszkedvű, szeretnéd tudni, mi az oka, mert szereted, és szeretnél segíteni rajta. Én kb. ennyi idős voltam, amikor anyukámmal a kapcsolatunk szép lassan átalakult a szokásos anya-lánya kapcsolatból barátnővé. Éreztesd anyukáddal, hogy már elég nagy vagy ahhoz, hogy a bizalmasa legyél, ne lábatlankodó kölyöknek tekintsen. Sok kitartást, és sok sikert!
2009. dec. 5. 15:28
2/5 anonim válasza:
az én anyám is hasonló. mikor nagyon el elegem lett belőle, egyszer csak elkezdtem visszaordibálni, és felhívtam a figyelmét arra, hogy én se bírom idegileg akármeddig a baszogatást. szó szerint így mondtam. aztán mikor nem hagyta abba, fogtam magam, és leléptem három napra otthonról, egyik pillanatról a másikra. utána egész máshogy viselkedett. persze megint kezdődött elölről, mikor megint nehezen bírtam, megint eljátszottam ezt. nagyon jó érzés volt akkor eljönni otthonról.
2009. dec. 5. 15:36
3/5 anonim válasza:
hány éves anyukád? nem lehet h most van a klimax időszakában? mert nálunk akkor kezdődtek a balhék... és ha csak most kezdi, akkor bizony még eltart egy ideig a hisztis része! anyám is azóta egyfolytában azt keresi, h mikor kibe, mibe, miért tudna belekötni! :(
2009. dec. 5. 15:38
4/5 A kérdező kommentje:
Anyum 53 éves..Neki velem van a baja, ebben biztos vagyok.Beszélni nem lehet vele.Apum szolt rá, de őt is leorditotta.Ha én elmegyek, vissza nem jövök, de lehet hamarosan meg is teszem.Nem akarok idegbeteg sem lenni a későbbiekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!