És ismét probléma, birná valaki?
Már ez a 4. kérdésem ezzel kapcsolatban.Tegnap veszekedtünk anyummal, mert kiálltam a párom mellett, de ő csak jobban orditott, mondtam,hogy majd elmegyek, apám ott ült, de egy szót sem szólt :( Ma haza jöttem, keresztanyum itt volt, senki nem szólt, anyám sem szól hozzám és mikor mentem a boltba, jött velem szembe keresztanyum, megszólitott, de én emberszámba nem veszem a szája miatt.ma is elkezdi,"hogy oda megyek, de 3 jó büdös pofot adok neked."Alig eszek, tegnap majdnem idegösszeroppanást kaptam :((
könnyebb ha kiadom magambol.Aki ir, annak köszönöm szépen.
Költözzél el a Pároddal!!!
Kitartást!
Szia!
Felületesen olvastam csak az első 3at anno, mert nem volt rá időm. Esetleg nem tudnál elköltözni otthonról? De vigyázz! Csak akkor, ha biztos, hogy szeret a barátod! Mert ha jól rémlik idősebb nálad jóval. És az ilyen nagy korkülönbségek terén (barátnők révén) nem túl jók a tapasztalataim. A legtöbben csak szórakoznak a fiatal lányokkal, aztán mikor találnak végre korban hozzájuk illő nőt, akkor dobbantanak... Szóval próbáld meg megvizsgálni anyud és keresztmamád szempontját is a döntés előtt, mert lehet, hogy igazuk van. Ha viszont úgy látod, hogy nincs, akkor próbálj mielőbb szabadulni ebből a gyilkos körből! Hidd el, tapasztalatból mondom...
Amúgy jó lenne, ha az első 3at belinkelnéd, mert nem biztos, hogy mindenki ismeri a történetedet..
Szeret.A párom megmondta, hogy ha nem szeretne engem ennyire, akkor nem hinné, hogy velem lenne a problémák miatt.De kitart mellettem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!