Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom szó nélkül lelépett,...

Párom szó nélkül lelépett, magamra hagyott a három hónapos fiunkkal. Mi lesz most?

Figyelt kérdés
Tegnap mire a kicsivel hazajöttem eltünt. Kihez fordulhatnék?
2014. jan. 25. 15:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
81%

- semmiféle jövedelme nincs

- eddigis egy szemét állat volt, de "azt hitted" megváltozik...

Erre szültél neki egy gyereket (gondolom "véletlen" terhességből), "hátha" melletted marad és megváltozik...

Gondolom te sem dolgoztál előtte és gyest kapsz? Talált süllyedt?

Az meg mi, hogy perelni nem lenne értelme? Ennyire hülye vagy? Fél évi gyerektartást megelőlegez a bíróság...é automatikusan tiltják, bármikor lesz keresete, nem tud alóla kibújni. Nem kell hozzá tudnod, hol van.

2014. jan. 25. 18:31
 22/28 anonim ***** válasza:
76%

"Liliom23"

Te valami másik bolygón élsz az tuti.

2014. jan. 25. 18:36
 23/28 anonim ***** válasza:
Bíróság, gyermektartás. Ha nem fizet, majd az állam megelőlegezi, aztán majd behajtják rajta. Aztán örülj a gyermekednek,később meg egy kicsit óvatosabban a választásnál.
2014. jan. 25. 19:55
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
hihetetlen hogy megint a kérdező van még lehülyézve meg kiosztva. Felháborító, ilyet férfi ember nem tesz, le lehet lépni de azért a gyereked anyjának talán tartozol annyival hogy ezt kölzlöd is vele. gerinctelen ember.
2014. jan. 25. 20:23
 25/28 anonim ***** válasza:

Kérdező:

tudom, hogy most mással vagy elfoglalva, de ha van egy üres szobád én fizetnék érte, már ha bp-i vagy. (felnőtt, dolgozó nő vagyok) A gyerekekhez is értek, bár nincs még sajátom, segítek a háztartásban is.

2014. jan. 25. 21:13
 26/28 anonim ***** válasza:

Menj bíroságra a láthatást és a tartásdijat papirozd le minnél elöbb

a bíróság megtalálja,

akkor is itélnek tartásdíjat ha nincs jövedelme és ebből a bíróság neked 6 hónapot biztos megelőlegez tehát te pénzhez jutsz

elöbb utobb előkerül dolgozni fog és akkor neked már lesz papirod rögtön letilthatod a fizetését

nincs jövedelme nem ment messzire hidd el fog ő még a küszöbödön kaparni itt lesz jó a láthatás hogy ne zsaroljon a gyerekkel.

2014. jan. 25. 21:13
 27/28 anonim ***** válasza:
8%
meg kellett volna gondolni, kinek szülsz gyereket. így jártál. nem tudlak sajnálni.
2014. jan. 25. 23:08
 28/28 anonim ***** válasza:
de jó, hogy itt mindenki ennyire a jövőbe lát...
2014. jan. 27. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!