Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki hamar...

Van itt olyan aki hamar lelépett otthonról a családja miatt?

Figyelt kérdés
Én is ezt tervezem, mert teljesen depressziós,boldogtalan vagyok miattuk. Ha lennétek páran, lehet,hogy bátrabban vágnék bele a dologba.
2012. jún. 4. 16:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz "hamar" alatt? Én 19 évesen menekültem el otthonról, másik városba amikor a szüleim váltak, mert egyszerűen nem bírtam tovább idegekkel, de mivel akkor már nagykorú voltam, nem volt akadálya. Ismertem olyan lányt is, aki már 17 éves korától egyedül lakott.

Mivel nem tudom miért vagy boldogtalan, konkrétabb véleményt nem tudok írni, de szerintem ha fizikailag/szellemileg nem bántalmaznak, próbáld másképp átvészelni a helyzetet. Tehát nem lehetetlen, viszont egyáltalán nem ajánlom, nagyon meggondolandó dolog. Nehéz a mai világban saját lábon megállni.

2012. jún. 4. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

én betöltöttem a 18-at, 2 nap múlva költöztem.

apám alkoholista, tönkretette a családot, jobbnak láttam így, és igazam lett, JOBB.

2012. jún. 4. 16:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Anyám engem hibáztat a szar élete miatt, tulajdonképpen csak azért élek,mert a végén nem volt szíve elvetetni és ezt így meg is mondta..a "jobb lett volna,ha megfojtalak születésed után" kijelentése miatt én már igazából nem is várok semmit tőle. Sokat megvert gyerekkoromtól kezdve, nem egy pofonra gondolok,hanem már a földön feküdtem. Most is fenyeget néha,de már 19évesen képes vagyok lefogni.

Nincs egy barátnője sem és ez teljesen az ő hibája,rengeteget unatkozik és akkor neki áll engem b@szogatni.

Apukámat szerettem, de ő sajnos meghalt. Tudom nem lehet könnyű ezen túltennie magát egy embernek, nekem sem volt az, de hogy nagyon sok ember kereste,hívta találkozókra és ő nem volt hajlandó csak sajnáltatnia magát..az már nem az én hibám, pedig én mindig támogattam őt. Azt mondja jobb neki egyedül, de mivel unatkozik rajtam tölti ki a világfájdalmát, mikor nekem vizsgáim vannak, bejön ordítozni és még sorolhatnám.

2012. jún. 4. 16:58
 4/12 anonim ***** válasza:
18évesen léptem le,jó messzire,pedig ennél valamivel kisebb gondok voltam.És jól tettem úgy érzem.Persze voltak mélypontok,szar dolgok,de akkor se bántam meg.
2012. jún. 4. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Ötévesen világgá mentem, mert a kedvenc játékomat anyukám odaadta a szomszéd nálunk vendégeskedő gyerekének játszani. Persze hamar utolértek és hazavittek.
2012. jún. 4. 17:07
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

(1. vagyok újra)

Ha már 19 vagy ebben az esetben én azt mondom simán lépj le, a lelki egészséged megér ennyit. De ne kapkodj el semmit, mindenféleképpen legyen miből megélned (diákmunka, ösztöndíj, diákhitel stb.)és legyen hol laknod hosszabb távon (kollégium, szoba bérlés). Tarts kapcsolatot legalább 1 emberrel aki lelkiekben támogat (barát,barátnő) Ha ezeket elintézted szerintem nyugodt szívvel mehetsz. Nem lesz könnyű, cserébe sok más nehézséget hoz az élet, de ne add fel. Én szurkolok!

2012. jún. 4. 17:08
 7/12 A kérdező kommentje:
van 2millió forintom és ezenkívül negyed részem a házból, ha nagyon szemét lennék kérném a részemet..de nem tudom megtenni pedig megérdemelné.
2012. jún. 4. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
ha nem tudsz kinél lakni, akkor szerintem próbálj venni egy kisebb lakást (5milla nem palota de nyugis)ha kaphatsz hitelt. a lakás negyedrészével meg ne számolj a közeljövőben mert csak idegeskednél rajta (ha anyukád nevén is van belőle meg még be is van jelentve semmi esélyed) majd a tiéd lesz amikor eljött az ideje. ha nincs más megoldás albérlet, de hát ugye annyit fizetsz mintha a lakásodat törlesztenéd.
2012. jún. 4. 17:30
 9/12 A kérdező kommentje:
jogot tanulok így tudom,hogy köteles lenne nekem kifizetni akár be van jelentve akár nem.
2012. jún. 4. 18:35
 10/12 anonim ***** válasza:
15 éves voltam
2012. jún. 4. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!