Volt olyan hogy a pasid szó nélkül lelépett?
Nekem. Kétszer is.
Bár előtte mindig szólt.
Úgy gondoltam jól működő kapcsolat, majd számomra teljesen váratlanul (értsd: randira mentem) találkoztunk és bejelentette, hogy be akarja fejezni.
Ezek után eltűnt napokra, se telefon, se sms, semmi.
Neki a magyarázata az volt, hogy "hívták" fentről entitások, hogy ezáltal tanulhassak én is, ő is és 1 harmadik személy akivel másodjára elment...
Nem zakkant amúgy... :)))), csak nagyon ilyen beállítottságú, bár én is, ezért könnyebb volt megérteni.
Amúgy azóta már a férjem és boldog házasságban élünk.
Jaja..a volt pasim..
Sokat vitáztunk, szinte hetente. Egyszer én mondtam, hogy kész, elköltözöm, nagyjából össze is szedtem a cuccom, de nem gondoltam komolyan, csak íjesztésnek szántam.
Elmentem dolgozni, éjjel 11-kor értem haza, és üres volt a lakás! A bútorokat ő hozta, s míg dolgoztam, ő "kiköltözött". A földön aludtam, mivel ágy sem volt..
Utána még kibékültünk, de nem vezetett sehova sem..hülye voltam.
Rá pár hónapra megtaláltam a férjemet :D
Ilyen eset szinte mindenkivel előfordul. Tőlem is mentek el szó nélkül, és én is tüntem már el így.
Talán azért tettem, mert nem tudtam volna megmagyarázni a miérteket. Egyszerűen nem, és kész. Gondolom akik tőlem mentek el, ők is hasonló képpen gondolták.
Ilyenkor egyszerűbb eltűnni. Persze nem jó megoldás, de egyszerű.
Volt.
Lehet ez még tiniszerelemnek számít, mert én "csak" 18éves voltam(jogilag felnőtt) párom meg 19.
Minden rendben volt látszólag. Egyszer csak feltűnt, hogyha én nem hívom fel őt akkor ő nem hív engem. Kivárásra játszottam és egy hónapig nem keresett. Egy hónap után találkoztunk véletlenül egy rendezvényen és akkor, mint aki nem ismer elment mellettem. Ismerőseim beszéltek vele, hogy esetleg megmondhatná a pasi hogy vége köztünk mindennek. annyit mondott, hogy szép volt jó volt ennyi volt és otthagyott.
Azért hagyott el mert karácsonyra apa lett mi meg augusztusba szakítottunk. Szóval megcsalt a kapcsolatunk alatt is.
Most nyár elején 4évvel a történtek után megkeresett, hogy kezdjük elölről amit akkor abbahagytunk. Elküldtem őt melegebb éghajlatra.
1,5év alatt kilábaltam az általa okozott depresszióból és mire normális kapcsolatom lenne akkora kezdjük újra. Jó poén volt. Talán az év legjobb vicce:)
22/l
Sajnos volt...Úgy mentem bele a kapcsolatba,hogy ő őrülten szerelmes belém,már 2 tali után belémzúgott meg a szöveg.Tényleg minden jó volt köztünk,végre a szexben is ott tudtam lenni mellette...Aztán szépen eltűnt.A poén,hogy pár percre lakunk egymástól nagyvárosban...Én meg női büszkeségből elfogadtam,hogy tojik rám és én sem kerestem őt.Aztán összejöttem mással.Félév múlva összefutottunk az utcán(amitől mindig rettegtem).Pár perc duma a villamoson és este már szerelmes sms-eket írt.Nem tudtam mire vélni.Nem reagáltam,hisz amikor jött éjjel az sms,az új párom aludt mellettem.Neki is volt kapcsolata már,mint a közösségi oldalról kiderült,összeraktam a dátumokat.Nagyjából akkor tűnt el,mikor összejöhetett mással.
Nevetséges...Persze még 2év múlva is írt,hogy szeret,mikor épp nem volt meg a nője.Miért vannak ilyen gagyi gyerekek???(24 felettiek vagyunk).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!