Mit jelent pontosan ez a jel? "-. -" Mert barátnőm küldte, én meg vissza küldtem, és azt írta hogy én mek. és lelépett köszönés nélkül. Mit jelent a jel? Ha bántót jelent akkor Ő miért küldte el nekem?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 19:18
1/16 anonim válasza:
unott fej. mint amikr lecsukod a szemed, mert vmi lefáraszt...:D
2/16 anonim válasza:
hm szerintem semmit,ha meg a barátnőd így akart valamit jelezni neked, akkor ez most nem jött össze
3/16 anonim válasza:
én ezt akkor használom ha valami nem tetszik,és unom a témát
5/16 A kérdező kommentje:
Engem ez az egész jelezsdi nem érdekel.. Küldök max valakinek egy mosolygós fejet, azt annyi, küldte barátnőm, mondom jajj de aranyos ez a fej vissza küldtem, erre meg azt írja hogy "na én inkább megyek" és köszönés nélkül lelépett.... Mondom NO COMMENT.. :D
2011. jún. 17. 19:25
6/16 anonim válasza:
amit az előttem lévők leírtak,azt jelenti.Lehet,hogy a barátnőd megsértődött.Kérdezd meg! ;)
7/16 A kérdező kommentje:
De min sértődött meg ha Ő küldte nekem?? Vagy Ő küldhet sértőt de ha én merek akkor le vagyok támadva?
2011. jún. 17. 19:28
8/16 A kérdező kommentje:
Meg most is tök bunkón viselkedik velem, de a jelet nem én küldtem, én azt hittem hogy ez valami aranyos jel akar lenni, olyan mintha azt akarná írni hogy szeret vagy ilyesmi... :-( De mindegy, tényleg igaz az hogy a hármas barátságba valaki kiszorul, ebbe az esetben én :-(
2011. jún. 17. 19:31
9/16 anonim válasza:
basszus..:D petikém kérdezd már meg tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!