Mit tegyek hogy jobb legyek?
Tiszteletem!
Részvétem a papád miatt. Minden bizonnyal nagyon szeretted őt, ha mai napig kihat az életedre eltávozása. Elhiszem, hogy fájdalmas a számodra, de gondolj csak bele: Szerinted ő így szeretné, hogy emlékezz róla? Inkább a mosoly lenne az, amit a legszívesebben látná az arcodon ebben biztos vagyok. Sose feledd el azt az embert, aki annyi örömet okozott neked és te neki viszont. Zárd a boldog pillanatokat a szívedbe, a boldog emlékeket a vele együtt eltöltött időkről és azok alapján emlékezz meg róla, mert ő mindig veled lesz. Tudom, hogy nehéz, de csak így fogadhatod el a történteket és léphetsz tovább a boldogságod irányába. A te örömöd, az övé is, hiszen a legjobbakat akarta biztosan neked is. :) Emlékének tiszteletére élj boldog életet. Ha csak a saját felmenőimre gondolok, úgy érzem ez a legkevesebb, amit tehetek emlékükért. :)
Tisztelettel: Kenyeres Dániel
Gondold el, hogy látja az életed!
- nem tudhatja senki -
Élj így tovább...
Te jó vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!