Ki döntheti el, hogy milyen temetés legyen? Feleség vagy szülők?
Ismerős férje haldoklik,napjai vannak.
A feleség hamvasztani és tengerbe szórni akarja (tengerparton ismerkedtek meg,oda vinné el), a szülők hagyományost temetést akarnak a családi sirhelyre.
Kié lesz a döntés?
Engedd meg a szüleinek, hogy ha már ilyen tragédia történt a saját gyermekükkel, és végig kell nézniük a halálát, hogy legyen meg amit szeretnének, úgy ahogy szeretnék.Mert nincs annál szörnyübb mint hogy egy szülő temeti a gyermekét.
Légy nagyvonalu és emberséges.
Nem az én férjem,nekem még barátom sincs,20 vagyok.(ha a férjem haldokolna,biztos nem itt kérdezősködnék)
Akiről szó van,ők kb 15 éve házasok,kicsi gyerekkel.Miért lenne fontosabb a szülő akarta mint a feleségé?
Engem a jogi része érdekel egyébként is, azt,hogy a szülő vagy a feleség fontosabb rokon,azt már szüleimmel kitárgyaltuk.De ők se tudták megmondani mit mond a jog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!