Szerintetek ez normális? Nálam kiverte a biztosítékot most.
Itt volt az egyik unokatesóm, akiért amúgy nem vagyok annyira oda, de alapvetően rosszban sem vagyunk. Van egy élettársa, akivel 4 éve együtt vannak, az unokatesóm kismama (volt). Alapvetően jól elvannak, csak néha összevesznek az élettársával, de mondjuk nincs is olyan pár szerintem, aki soha ne veszekedne. Aztán most meséli nekem, hogy összevesztek valamin a barátjával múltkor mielőtt az kiment Ausztriába dolgozni néhány hétre, erre pár napra rá elvetette a gyereket mérgében. Most meg nem tudja, hogy mondja el a barátjának a dolgot, aki most jön haza a hétvégén. Mert közben persze telefonon kibékültek és szerencsétlen pasi azt sem tudja, hogy nem lesz apa.
És totál kiakadtam...Egy gyerek, még ha csak magzat is, nem játék.
"erre pár napra rá elvetette a gyereket mérgében."
Pár nap alatt nem lehet elintézni az abortuszt, ne kamuzz!
Én nem vagyok ebben jártas, ő mesélte, elment nőgyógyászhoz, onnan valami családsegítőbe, befizette a csekket és 1 hét után megcsinálták neki azt mondta.
De akkor nem én hazudok, maximum ő nekem.
Elárulom nektek, hogy 1 hét alatt simán el lehet intézni az abortuszt, ha valaki nagyon akarja.
Nem kell egyből ráfogni a másikra, hogy kamuzik.
Egy egészségügyi dolgozó
Miért ne mesélhette volna el az egészet? Még azt is elmondta, hogy másnap még vérzett és azt hitte, nem jól csinálták meg neki, meg ilyenek.
Nekem az 1 hét is pár nap.
Annak aki heti 50-60 órákat dolgozik, mint pl én, hidd el pár napnak tűnik az az egy hét.
De hagyjuk is, annál idegesebb vagyok most, mint hogy leálljak vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!