Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, nem bírják az...

Mit tegyek, nem bírják az idegeim? Úgy érzem feladom!

Figyelt kérdés
Anyós gondok vannak!Csak már nem bírom tovább!Mint hiába minden,megfenyegette a férjem,hogy fejezze be az ellenük történ áskálódásait,azt hittük így is lesz,igen egy darabig,azt jött megint a fekete leves.Ő minden hová bele üti az orrát én központú,és egoista.Betegesen nyomoz a gyerekünk után,és utánunk,be megy pofátlanul a védőnőhöz,és a gyerekorvoshoz,és mocskolódik nyomoz a gyerek miatt.Ez így ment 8 hónapig,azt volt egy balhé,mi nem tározunk oda anyósékhoz,de Ők sem ide mi hozzánk.Egyszerűen nem bírjuk őt elviselni,borzalmas mindig csak magára gondol,és egyszerűen kezelhetetlen.Most eltel 3 hónap,és vittem a gyereket az orvoshoz,és megint a nézzés láttam a védőnőn,gyerekorvoson,hogy megint cseszteti őket.Férjem nem költözik innét el,kijelentette de én már nem bírom ezt..Hiába beszélünk mi anyóssal nem, törődik azzal sem mi mit akarunk..Szóval nem tudom,hogy tovább.
2009. dec. 1. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi az oka annak, hogy kérdezősködik orvosnál, védőnőnél? Mivel indokolja?
2009. dec. 1. 14:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Akármilyen nehéz, le kell vele ülni úgy, hogy ott vagytok. És meg kell próbálni megbeszélni.

Ha ez nem megy, akkor jogi szempontból kell őket megközelíteni. Rágalmazásért és egyéb rosszindulatú kellemetlenségekért feljelentést lehet tenni. Komoly pénzbírságot is kaphat. Ha esetleg károtok keletkezik, mint pl. munkahely elvesztése azért mert ott zaklat, akkor kártérítés is megillet titeket.

Nem éppen mellesleg, az ember nem választhatja meg a családját. Ebből kiindulva ha nincs rájuk szükségetek és így viselkednek, akkor teljesen magukra kell őket hagyni.

Semmi más módon nem tudtok ezen segíteni egyébként. Muszáj erősnek lennetek lelkileg, idegileg.

2009. dec. 1. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Védőnőnek, orvosnak határozottan megtiltani, hogy a gyerekedről BÁRMILYEN információt kiadjanak anyósodnak. Neked ehhez jogod van, őket pedig onnantól a te tiltásod kötelezi. És akkor ők csak annyit mondanak neki, hogy nem mondhatnak semmit. És ennyi.

Aztán otthon jót röhögni azon, hogy próbálkozik, próbálkozik és semmi :-).

Ja és természetesen LEVEGŐNEK nézni, mintha nem is létezne. Nem meni, nem hívni, semmit se csinálni vele, mintha a világon se lenne. Nem idegeskedni, nem káromkodni, mert NINCSEN számotokra.

2009. dec. 1. 14:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Hiába ülünk le velük,egyszerűen nem lehet nekik ellent mondani!az hogy mi mit takarunk azzal nem törődnek,és főleg anyós nem is érdekli.Mindig mindent úgy kell cselekedni ahogy Ő akarja.Mikor picike volt a babám kijelentete kérdezés nélkül,hogy ő elviszi,én meg mondtam szó sem lehet erről,hogy egy 2 hetes babát csak úgy elviszi.És sok minden össze jött,szándékosan sértegetett,semmi sem volt jó amit mondtam,és csináltam,és mondtam nem akarok többet belőle,férjem egy darabig lejárt,és Ő sem bírta tovább.Ha meg le vitte a babánkat,a másik unoka fontosabb volt mind a mi babánk.Szóval annyira értelmetlenek látjuk a velük való kapcsolatott,de anyós visszont élvezi,hogy ezt csinálja.
2009. dec. 1. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet elriasztani valamivel, amit ő nem bír?
2009. dec. 1. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!