Nektek ez hogy eset volna, anyosomek kibeszélnek a hátam mogott?
Figyelt kérdés
Megtudtam egy megbizhato ismerostol hogy a sogornom ès anyosom kibeszèlnek a hatam mogott. S azt mondjak pl hogy kosz van nalunk meg ilyesmi. Ket gyerekunk van a fèrjemmel igaz hogy nics minden elire állitva de azert nincs kosz. A szemembe bezzeg teszik a szèpet olyan kedvesek meg minden. Most kicsit sèrtve èrzem magam. Jogosan èrzek igy?2014. jan. 12. 15:01
11/14 anonim válasza:
Jól van, nem szép dolog, vérig vagy sértve, ezeket már ismerjük. Most akkor tartsunk szimpátiatüntetést? Fel kéne már nőni és akkor nem lesz minden egyéni érzelemingadozásból kérdés.
12/14 anonim válasza:
Ez nem "kibeszélés".
Beszélgettek és Ti is szóba kerültetek. Lehet, hogy csak 1 mondat erejéig.
Mindenki beszélget az anyósáról, apjáról, szomszédjáról, postásról.
13/14 anonim válasza:
Engem is kibeszèl anyósom. Nála patyolat rend és tisztaság van, nálam nincs. Ő jobban főz, én kevésbé. Viszont én jobbam beosztom a pénzt, és nem használom ki őt. Ezek nyilvánvaló dolgok amire idővel mindketten rájöttünk, belátta felesleges csak a hibákat nézni bennem, ezzel csak vitát szit. Lépj túl az ilyen kis sertéseken, idővel ha értelmes akkor ő maga kér bocsánatot amiért csak a rosszat nézte benned.
14/14 A kérdező kommentje:
Mar tul leptem. Lehet hogy csak en tuloztam el hiszen lenyegeben amugy elegge normalisak velem. Leheet hogy tenylg csak futolag megjegyeztek. Mindegy is.
2014. jan. 12. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!