Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban szívtelenül bántam a...

Valóban szívtelenül bántam a kislánnyal?

Figyelt kérdés

Párom előző házasságából származó kislányát múlt héten láttam először.

2 éves, elragadóan aranyos!

Én alig tudtam ránézni, mikor hozzá akart érni a kezemhez összerezzentem és elhúzódtam, mert éreztem, hogy elkap a sírás.

Mikor búcsúztunk állítólag nyújtotta volna ő is az arcocskáját pusziért, de én rá sem tudtam nézni annyira fájt.

Nagyon bánt, hogy így viselkedtem vele, hisz ő nem tehet arról, hogy ennyire vágyom már én is gyerekre és sajnálom,hogy ő nem az enyém, így félek őt még jobban megszeretni és tudom, ha közel engedem magamhoz még jobban fájna a hiánya, hisz neki van anyukája és én senkije sem vagyok.

Szerintetek is gonosz voltam? Azért egy 2 éves csak megérzi, hogy nem azért voltam vele ilyen, mert utálom, mikor senki sem látott minket akkor nagyon jó volt rámosolyogni és gyönyörködni benne.

2009. nov. 30. 13:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, attól ne tarts, hogy bénának fog látni, figyelj, akinek nincs gyereke még, honnan értene a gyerekekhez? Én sem tudtam sokat a gyerekekről, amíg az enyém meg nem született. Ezzel mindenki így van, ezen nincs mit cikinek érezned, ilyenért ne taszítsd el a kislányt, inkább próbáld meg megtalálni vele a közös hangot.
2009. nov. 30. 14:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Eddig is megvolt nélküled, tehát nem hal bele az ilyesmibe. Legalábbis a leírtak alapján, hozzád képest semmi gondja nem volt. Amúgy se csinálnak olyan nagy ügyeket semmiből, csak ha a felnőttektől ezt látják követendőnek.
2009. nov. 30. 15:01
 13/18 A kérdező kommentje:

Kedves rosszindulatú hozzászóló!

Ne ítélkezz úgy, hogy nem ismered a körülményeket, köszönöm!

2009. nov. 30. 15:08
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nincs semmi gond :) Majd legközelebb figyelsz ezekre és kész. Egyébként a nagyon jó, hogy a kislány így el akar fogadni téged, ez biztos azért van mert a szülők békésen váltak el, és jóban vannak. Ez a lehető legszerencsésebb felállás, és nagyon fontos.
2009. nov. 30. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:
16%

Nem ítélkezem,csupán a véleményem mondtam.

Egyébként tök mindegy,mik a körülmények egy gyerekkel nem szabadna játszani.A párod meg ezt teszi.Hiába háborodsz fel ezen most,majd ha tudod reálisan látni a dolgokat te is rájössz.Most valószínű szerelmes vagy,persze a szeretett férfi a tökéletes,de belegondoltál már egy kicsit,hogyha neked most azon kell rágódnod,nem voltál-e szívtelen a kislányával,akkor már most olyan követelményeket támaszt feléd,amit nem kellene.

Mi az,hogy a kislány puszit akart,te meg nem vetted észre?Akkor mi van?Neki meg volt képe felhánytorgatni?(egyébként itt jegyzem meg én nem is engedem a gyerekeimnek,hogy idegeneknek puszit adjanak,pláne az illetőnek nem teszek szemrehányást!)

Ha neked az rosszindulat,hogy légy résen,akkor ám legyen!

2009. nov. 30. 15:30
 16/18 A kérdező kommentje:

Hogy te mennyire megkeseredett, rosszindulatú ember vagy!

Sajnállak, kívánom neked, hogy te is kapj boldogságot, mert mindenki megérdemli.

Azért ha figyelmesen olvasnál látnád, szó sincs "felhánytorgatásról", párom megért engem és nagyon boldogok vagyunk annak ellenére, hogy te az ellenkezőjét látod bele a dolgokba :)

Kívánom, hogy téged is megtaláljon a béke és a szeretet!

2009. nov. 30. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
20%

Nem hánytorgatta fel?Akkor honnan tudod,ha te nem vetted észre?

Én elhiszem,hogy boldog vagy most és kívánom,hogy később is így legyen.

DE ,szerinted egy csodálos apa hagyja,hogy a két éves gyermeke megpusziljon egy idegent?(az most nem játszik,hogy te a barátnője vagy,mert a gyereknek még kvázi idegen)Egy csodálatos apa elsősorban felelősségteljes és nem arra játszik,hogy a barátnője bevágódjon a gyerekénél.

2009. nov. 30. 15:47
 18/18 A kérdező kommentje:
:)
2009. nov. 30. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!