Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert nem hagy minket beken,...

Miert nem hagy minket beken, mit tegyek? Parom exneje az eletunkre tor, de a kislannyal nem engedi tartani a kapcsolatot. Miert csinalja? Teljesen tanacstalan vagyok.

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 08:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Azért csinálja, mert irigy és féltékeny.

Azt kéne vele valahogy megértetni, hogy jobban járna, ha inkább azzal foglalkozna, hogy neki is legyen egy új kapcsolata amiben boldog - nyilván találna magának egy hozzá való férfit, de amíg a keserűség és a csalódottság dolgozik benne, addig ez nem fog menni. Felesleges energiákat pazarol arra, hogy megkeserítse a ti életeteket (tudod: "megdöglött a tehenem, dögöljön meg a szomszédé is" típusú életfelfogás), és ezzel saját magával sem tesz jót, mert csak tovább növeli az amúgy is hatalmas nagy csalódottság érzését.

Amikor mi szétmentünk a férjemmel, nekem is sokszor rosszul esett amikor láttam, hogy az "új nőjének" mennyi mindent megtesz amit nekem nem tett meg, gondoltaban sokszor meg tudtam volna fojtani egy kanál vízben. Aztán rájöttem, hogy ez nem jó buli így gondolkodni. Amióta nem foglalkozom velük, azóta sokkal jobban érzem magam.

Ezt kéne vele megértetni valahogy.

A gyerekláthatásról ha nem tudtok vele személyesen megegyezni, fordulhattok bírósághoz. Egyébként az ex-nej a saját gyerekével is kitol, ha nem engedi apunak látni, mert a gyereknek az apjára is szüksége van. Most még lehet, hogy esetleg ellene is neveli, de nől az a gyerek és előbb-utóbb rá fog jönni, hogy az anyukája nem mondott neki igazat amikor aput szapulta, szóval a néni maga alatt vágja a fát.

Próbáljatok vele beszélni erről (tudom, nem könnyű).

2009. máj. 23. 08:33
 2/12 A kérdező kommentje:
A holgy boldog kapcsolatban el. A gyermek teljesen ossze van zavarodva, folyton csak rosszat hall az apjarol, aki probal vele kapcsolatot tartani, mert szereti es hianyzik neki.
2009. máj. 23. 08:42
 3/12 anonim ***** válasza:

első válaszoló vagyok....

lemaradt a lényeg, hogy Te mit csinálj: annyit tudsz tenni, hogy a párodat ne hergeld az ex neje ellen. Ha esetleg olyan helyzet adódik, hogy az ex nej elkezd veled patáliázni, akkor higgadtan leállítod, ne mennj bele mocskolódós veszekedésbe, annak sosincs jó vége. Na, azért ne hagyd magad leribancozni vagy ilyesmi, ha ilyet mondd, akkor higgadtan mondj neki valami olyasmit: nézd, elhiszem, hogy nagyon csalódott vagy, hogy a férjeddel elváltatok, de ezt ne rajtam töltsd ki, mert én nem bántottalak téged, ezért te se piszkálj engem.

Hú, nem egyszerű helyzet, drukkolok.

2009. máj. 23. 08:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ja, hogy a nőcinek már van új párkapcsolata amiben még boldog is.... hát nem tudom, akkor szimplán csak gonosz.

Hány évesek a gyerekek?

2009. máj. 23. 08:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Eloszor csak elszidott mindennek engem. Mostanaban mar irogat a paromnak, direkt olyan helyre, ahol en is latom, es ugy allitja be, mintha viszonyuk lenne, es eppen 'lebuknanak'. Undorito, mar idegileg kivagyok, tonkreteszi a kislanyt es most mar a mi csaladunkat is szetzilalja.
2009. máj. 23. 08:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Ez nem csak undorító, de szánalmas is. ezek szerint mégsem annyira boldog az új kapcsolatában, ha ilyeneket csinál. Vajon az új párja tudja, hogy ő ilyeneket írogat?

Semmi esetre sem javaslom, hogy az ő stílusában vágjatok vissza neki.

Nézd, ha tudod, hogy gonoszságból írogatja ezeket a leveleket, nem tudsz mást tenni, mint hogy nem veszel róla tudomást és nem hagyod, hogy a pároddal való kapcsolatodat ez befolyásolja, mivel ezek a dolgok hazugságok.

Hány éves a kislány?

2009. máj. 23. 09:13
 7/12 A kérdező kommentje:
A kislany kiskamasz. Soha nem vagunk vissza sehogy, parom csak a lannyal szeretne beszelni, talalkozni, de nem lehet. Pedig mindig kedves vele, kuld ajandekot, meg a gyerektartas melle plusszba penzt minden honapban. Mar arra is gondoltam, hogy kislany meg sem kapja. Hiaba probalja felvenni a kapcsolatot a gyerekkel, mindig az anyja valaszol, olyan hangnemben, hogy...
2009. máj. 23. 09:21
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a nő boldog kapcsolatban élne, hidd el nem foglalkozna veletek. Az én férjem exe is ezt csinálta, csak ő folyamatosan "zaklatott" minket. Napi 25ször telefonált, írt 50sms-t. Ahányszor felhívta a párom telefonon, mindig megkérdezte, hogy ott vagyok e. Ha a válasz igen volt, óriási blhét csapott. Fenyegetett, hogy kirugat a munkahelyemről, és állandóan írogatta a páromnak, hogy aludjon náluk meg ha nem megy vissza hozzájuk nagyon megbánja. Állandóan pénzt kért, természetesen a gyerekre hivatkozva. Persze megigérte, hogy ezeket a pénzeket visszaadja. 2-3milláról van szó. A gyereket soha nem hozhatta el a férjem. A pénzt megmondta ujabban, hogy nem adja vissza mégse, mert kell neki is. És ott van egy teljes lakás amit a párom rendezett be, egy hétig ott volt náluk majdnem éjfélig és szerelte össze a lapra szerelt konyhabútort, gyerekbútort, nappali szekrényt stb. Erre a nő kijelentette, hogy semmit sem segytett nekik. A párom családját teljesen ellenünk uszítja. És még ő ment a byíróságra, hogy korlátozott láthatást kérjen, hetente kétszer két órát az ő jelenlétében a saját lakásán. Mert neki a szakítás óta (3éve) már van saját lakása, igaz egyedül nevel 2gyereket(abból az egyik a páromé) és részmunkaidóben dolgozik. A páromnak volt egy háza, amit eladott, hogy tudja támogatni a gyerekét. És mi lett? Nekünk nincs semmink, albérletben lakunk, a kocsit viszi a bank, mert nem tudjuk fizetni a megnövekedett hitelt, a nőnek aki dolgozik, annak meg saját lakása van, úgy lehúzta a páromat.
2009. máj. 23. 10:30
 9/12 anonim ***** válasza:
bocs, felhívta a páromat
2009. máj. 23. 10:31
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

hogy milyen nők vannak, atya világ!

Menjetek el bíróságra, hogy a nő nem engedni látni a gyereket annak ellenére, hogy a gyerektartást fizetitek. Valahogy azt kéne kialkudni, hogy a gyerektartást mindig a láthatás után adjátok csak oda neki. Szóval ha nincs láthatás, nincs mani. Ez így durván hangzik, ugyanis a gyerektartás jár, a láthatás is jár, de ha nincs más módja, akkor próbálkozzatok ezzel. Próbáljátok meg, hogy először az ex-nejnek mondjátok el ezt, és ha nem változtat mégsem, akkor igenis menjetek bíróságra. Az ilyenekkel szemben csak a hivatalos úton lehet érvényt szerezni a jogotoknak.

Istenenem, az ilyeneket én úgy megtépném szívem szerint....

Engem is 2 gyerekkel hagyott el a férjem egy másik csaj miatt, de én nem csinálok ilyeneket, sőt, a láthatást sem korlátozom kizárólag a bírósági határozatban meírtak szerint, akkor viszi amikor akarja, mert néha van egy-egy családi program, és simán elengedem a gyerekeket, hiszen az ex férjem családja is a családjuk.

2009. máj. 23. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!