Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom/26éves/ tartja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom/26éves/ tartja a kapcsolatot a exnője lányával. Tanácstalan vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sokáig együtt voltam a barátommal, aztán volt egy hosszabb szünetünk, amikoris ő összejött egy nála 8 évvel idősebb nővel, akinek van 2 gyereke (5 és 16 éves).

Együtt is éltek egy darabig, majd a nő megcsalta. Aztán mi újra összejöttünk, ennek már fél éve és a barátom/26éves/ azóta is tartja a kapcsolatot a exnője lányával, akit állítólag úgy szeret/ett, mint a saját lányát!

Engem ez borzasztóan zavar és idegesít és nem tudom mit csináljak!!!!! :(

Mondtam már neki, hogy semmi köze hozzá, lezárhatná már igazán a dolgokat velük, de ezzel azt értem el, ha hívja a barátom, ő tagad és lehazudja, hogy a "kislánya" kereste....

Mit csináljak szerintetek???

2009. ápr. 15. 11:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát az baj, ha hazudik. De miért bánt téged, ha a kislánnyal tartja a kapcsolatot (nem az exével)?
2009. ápr. 15. 12:01
 2/20 A kérdező kommentje:

kislány.....hát nem is igazán nevezném már annak! 16 évesen igencsak benne van az életben! Meg úgy alapjáraton gyűlölöm azt a famíliát! Sunyi 2színű dögök, az anyja is egy ordenáré r.banc meg már a lány is kezd a nyomdokaiba lépni!

és borzasztóan örülnék, ha a barátom ebből a közegből kiszakadna!!!

2009. ápr. 15. 12:12
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenykedésnek nem lesz jó vége, így csak elüldözöd. Most még "csak" letagadja, ha beszélnek, de előbb utóbb lefog lépni. 16 éves még csak a kiscsaj, gondolom havonta mással "haverkodik", a barátodra is hamar ráfog unni és majd nem keresi. Viszont, ha nem bízol a barátodban, akkor jobb lezárni ezt a kapcsolatot.
2009. ápr. 15. 12:24
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiltod akkor annál jobban fog vele találkozgatni probálj kicsit lazitani (tudom nem könnyü) ne veszekedj a pároddal ezen!
2009. ápr. 15. 12:28
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a barátod egész egyszerűen apai érzelmeket táplál a kislány iránt, valamiért kötelességének érzi, hogy figyelemmel kísérje a sorsát, segítsen neki. Van ilyen. Ha nektek lesz közös gyereketek, valószínű, hogy neki is féltő és gondoskodó papája lesz. Nem javaslom, hogy eltiltsd tőle, azzal csak megromlik kettőtök között a viszony, nyilvánvalóan erős érzelmi szálak kötik a lányhoz. Inkább próbálj nyitni a lány felé, akkor is, ha most nem szimpatikus. Biztos, hogy tényleg rib@ncosan viselkedik? Talán csak hallottál róla dolgokat. Én a helyedben elhívnám magatokhoz egyszer. Ezzel sok dolog letisztázódna, egyszersmind a párodnak is nagy örömet szereznél, és később sem vághatná a fejedhez, hogy Te soha nem kezdeményeztél a "lánya" felé.
2009. ápr. 15. 12:31
 6/20 A kérdező kommentje:

Igazad van! A féltékenykedés nem vezet jóra! De az sem, hogy hazudgál nekem....:S

majd lesz vhogy

2009. ápr. 15. 12:32
 7/20 A kérdező kommentje:

12.31-es válaszolónak! Én is úgy látom, ahogy írtad! Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat! :)

Sokat segítettetek!!!! :):)

2009. ápr. 15. 12:35
 8/20 anonim ***** válasza:
49%

nem irtad h meddig éltek együttt

de nehogy már 26 éves ember egy 16 éves bele való KISLÁNY(ÉN IS ANNYI VAGYOK)

APAI ÉRZELMEKET érezzen iránta!!!ezt elne hidd majd a végén megdugja és majd nézhetsz magadon körül!!!

2009. ápr. 15. 12:59
 9/20 anonim ***** válasza:
51%
Azért vicces, hogy a 15-16 évesek mennyire "bölcsek" mostanában. Kedves utolsó sokat megélt 16 éves NAGYLÁNY, lehet, hogy nem magadból kéne kiindulnod. Lehet te mindenkivel megdugatnád magad, de nem biztos, hogy minden férfi erre megy. Szerencsére vannak még olyanok, akik egy 16 évesben csak egy gyereket látnak, és bármennyire is "riszál" nekik egy ilyen buta kis liba nem döntik meg.
2009. ápr. 15. 13:18
 10/20 anonim ***** válasza:
73%

te hülye

szerintem 100-szor több férfival voltál mint én!!!!!!1 férfival voltam képzeld el és ha nem hiszed az a te bajod te senkiházi hogy beszélsz te velem mit képzelsz te magadrol!!!!!!!!nem is ismersz és nem mondhatsz ilyet!!!!!!!!ja és a mai világban egyáltalán nem számit hogy ha egy 16 ésves KISLÁNY(HAHAHAHAHA)egy 26-27 éves emberrel megdugatja magát magát!!!!!!!!!!remélem vili voltam!!!!!!

2009. ápr. 15. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!