Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom/26éves/ tartja a kapcsolatot a exnője lányával. Tanácstalan vagyok! Mit csináljak?
Sokáig együtt voltam a barátommal, aztán volt egy hosszabb szünetünk, amikoris ő összejött egy nála 8 évvel idősebb nővel, akinek van 2 gyereke (5 és 16 éves).
Együtt is éltek egy darabig, majd a nő megcsalta. Aztán mi újra összejöttünk, ennek már fél éve és a barátom/26éves/ azóta is tartja a kapcsolatot a exnője lányával, akit állítólag úgy szeret/ett, mint a saját lányát!
Engem ez borzasztóan zavar és idegesít és nem tudom mit csináljak!!!!! :(
Mondtam már neki, hogy semmi köze hozzá, lezárhatná már igazán a dolgokat velük, de ezzel azt értem el, ha hívja a barátom, ő tagad és lehazudja, hogy a "kislánya" kereste....
Mit csináljak szerintetek???
kislány.....hát nem is igazán nevezném már annak! 16 évesen igencsak benne van az életben! Meg úgy alapjáraton gyűlölöm azt a famíliát! Sunyi 2színű dögök, az anyja is egy ordenáré r.banc meg már a lány is kezd a nyomdokaiba lépni!
és borzasztóan örülnék, ha a barátom ebből a közegből kiszakadna!!!
Igazad van! A féltékenykedés nem vezet jóra! De az sem, hogy hazudgál nekem....:S
majd lesz vhogy
12.31-es válaszolónak! Én is úgy látom, ahogy írtad! Köszönöm a válaszokat és a tanácsokat! :)
Sokat segítettetek!!!! :):)
nem irtad h meddig éltek együttt
de nehogy már 26 éves ember egy 16 éves bele való KISLÁNY(ÉN IS ANNYI VAGYOK)
APAI ÉRZELMEKET érezzen iránta!!!ezt elne hidd majd a végén megdugja és majd nézhetsz magadon körül!!!
te hülye
szerintem 100-szor több férfival voltál mint én!!!!!!1 férfival voltam képzeld el és ha nem hiszed az a te bajod te senkiházi hogy beszélsz te velem mit képzelsz te magadrol!!!!!!!!nem is ismersz és nem mondhatsz ilyet!!!!!!!!ja és a mai világban egyáltalán nem számit hogy ha egy 16 ésves KISLÁNY(HAHAHAHAHA)egy 26-27 éves emberrel megdugatja magát magát!!!!!!!!!!remélem vili voltam!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!