Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom/26éves/ tartja a kapcsolatot a exnője lányával. Tanácstalan vagyok! Mit csináljak?
Sokáig együtt voltam a barátommal, aztán volt egy hosszabb szünetünk, amikoris ő összejött egy nála 8 évvel idősebb nővel, akinek van 2 gyereke (5 és 16 éves).
Együtt is éltek egy darabig, majd a nő megcsalta. Aztán mi újra összejöttünk, ennek már fél éve és a barátom/26éves/ azóta is tartja a kapcsolatot a exnője lányával, akit állítólag úgy szeret/ett, mint a saját lányát!
Engem ez borzasztóan zavar és idegesít és nem tudom mit csináljak!!!!! :(
Mondtam már neki, hogy semmi köze hozzá, lezárhatná már igazán a dolgokat velük, de ezzel azt értem el, ha hívja a barátom, ő tagad és lehazudja, hogy a "kislánya" kereste....
Mit csináljak szerintetek???
16 éves.
Szerintem térjünk vissza erre a beszélgetésre 10 év múlva mikor már kicsit tapasztaltabb leszel. Nem érdekel, hogy hány férfival hemperegsz, ez a Te dolgod. Ha ettől hiszed magad nagylánynak tedd! De mért gondolod, hogy akkora élettapasztalatod van, hogy Te adhatsz felnőtt embereknek tanácsot? Semmit nem tudsz még az életről (és ez így helyes), neked még a haverokkal kéne lógnod és "apró gyerekcsínyeken" törni a fejed, és nem sexuális témákban osztani az észt FELNŐTT embereknek. Mért akarsz idő előtt felnőni?
hát elhiheted hogy 16 éves vagyok de lehet több élettapasztalatom van mint egy 30 éves nönek!!!
jó és te honnan tudod hogy a kérdezö hány éves???na jó mind1 hagyuk mert nem érdekel!!!!!(sz)
tudtam én h jó dolgot mondok
26 éves pasi ne foglalkozzon atyai szeretetböl egy 16 éves lánnyal!!!!ja és neked meg dugggggics van!!!!!!
Huhh, szóval! Amúgy én 23 éves vagyok és ezt a kérdést azért tettem föl, mert bennem is megfordult az a gondolat, mi van ha ez az "apa-lánya" viszony kicsit komolyabbra fordulna! De ezt nagy ökörségnek tartom! Van annyi esze a barátomnak, hogy nem teszi össze magát egy kis 16 éves agyatlan csajjal, akinek még semmi élettapasztalata!
Én inkább attól tartok a legjobban, mi van ha össze akarja boronálni a barátom az anyjával!?!?!
Mert jól van, okés, tartsák a kapcsolatot! Abban nincs semmi, de ismerem a famíliát és nem bízok bennük!
jó te tudoid
de ne csodálkozz majd ha kiderül a végén
hogy megdugta!!!!!!és te is azt mondod h ismered a familiát és nem bizol bennük
akkor meg?
Amíg nincs bizonyítékom vagy valós okom rá, nem fogom begyanúsítani a barátom, hogy kefélgeti a "kislányát"!!!
Szeret a barátom, de ha mégis rosszat tenne, akkor vendetta lesz nekik!!!!!!!!!!!!! Gyilok lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!