Nem tudunk megegyezni a keresztelőt illetően. Mi legyen?
Hamarosan megszületik a babánk és születése után egy hónappal meg is fogjuk kereszteltetni.
De sehogy sem tudunk megegyezni a keresztelő "nagyságán", párom nagy bulit akar én viszont meg sem kereszteltetném a gyereket. Ha felhozódik a téma mindig megy a veszekedés. Mi lenne a megoldás?
Húú de hasznos választ adtál! Nem tudsz szöveget értelmezni?
Nem az a kérdés, hogy megkereszteljük e vagy sem!
Párod legyen türelmesebb. Még meg sem született az a baba, ha én lennék az anyukája, kisebb gondom is nagyobb lenne a keresztelőnél. Sima, problémamentes szülésért és egészséges gyermekért aggódnék, pont lesz*rnám a keresztelőt.
Miután gond nélkül megszületik a baba, és neked meg láthatóan nem olyan fontos a keresztelés, ebben meg engedj a párodnak. Neked nem fog fájni, neki meg örömöt szerzel vele.
Szülés után 6 hét a gyermekágy, addig javasolt a pihenés. Lehet, hogy 2 héttel szülés után úgy fogod érezni hogy lefutnád a maratont, de a testednek szüksége van a regenerálódásra.
Legyen kis buli, bár én azt sem tudom elképzelni hogy fogod megszervezni és végigcsinálni.
Minek nagy buli?
Nálunk 6 hetes volt a lányunk a keresztelőkor, az volt az első házassági évfordulónk :)
Ott voltak a nagyszülők, keresztszülők (itt több keresztszülőt szokás hívni, nálunk a férjem nővére volt a férjével, a húgom a férjével és a barátnőm, aki a férjemnek unokanővére). Ennyien voltunk a keresztelőn és utána az ebéden is. A két nagymama vállalta, hogy nem jönnek a templomba, hanem elkészítik az ebédet inkább.
De bocs, azért az, hogy abban se tudotok megegyezni, legyen keresztelő vagy sem... addig minek a buli tervezése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!