Miért nem tudunk megegyezni a párommal?
Ismerek ilyen korú lányt, mint te, ugyanez a dilemmájuk. Szerintem, ha nem juttok dűlőre, előbb-utóbb annyi lesz a kapcsolatotoknak.
Egy kolléganőm úgy házasodott össze az első férjével, hogy utána nem bírtak megegyezni, hova költözzenek, mindkettő maradt otthon. Hát el is váltak, pedig előtte igen sokáig együtt jártak.
Gondolom a srác anyuci pici fia, kényelmes neki otthon. Van kilátásotok saját lakást venni a közeljövőben, ha már az albérletet pazarlásnak tartja? Mert ebből nekem az lenne evidens, hogy inkább össze akarja spórolni addig a lakást, vagy legalábbis a kezdőtőkét hozzá. Na mármost, ha ő is hasonló korú, akkor már pár éve dolgozhat, no meg te is, csak álltok már valahogy, vagy mégsem? Mert ha ehhez tékozló jellem társul vagy anyuci elszedi a pénzét (ilyenre is ismerek példát), úgy gáz...
Mi majdnem ugyan ebbe a cipőbe járunk...én 20/L,ő 24/F.
5éve vagyunk együtt,4hónapja költöztem hozzá+a szüleihez...háááát...nagyon nem jó döntés volt...
Most épp ott tart a dolog(én nem akarok tovább ott lenni,nem tudom elviselni az anyuját),hogy hazajöttem anyuékhoz...mondtam neki,hogy gondolkozzon el,hogy mi ketten albérlet,vagy nélkülem és akkor maradjon ott...
Most gondolkozik,hogy li legyen,albérletbe ő se nagyon akar menni,de a mai világba házat venni........=/
Szóval ha rám hallgatsz,eszedbe ne jusson odaköltözni...=/
Előző vagyok...
Az nem lehet,hogy az anyjáék próbálják befolyásolni és telebeszélni a fejét?Mert nálunk ez is van...=(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!