A férfiak az összeköltözést is halogatni szokták általában?
Sok olyan kérdést látok itt, ami arról szól, hogy a pasik halogatják a lánykérést. Az összeköltözéssel is hasonló a helyzet? Ezzel kapcsolatban is olvastam már kérdést, de jóval kevesebbszer jön elő, ahogy látom.
Ráadásul nekem ez fura is egy kicsit, mert az én párom alig várta, hogy össze tudjunk költözni. Akkor ezek szerint erre is nehéz sokszor "rávenni" a pasikat?
az én férjem is nagyon akarta, hogy minél hamarabb összeköltözzünk.
szerintem aki szerelmes, az nem halogat.
Nekem a férjem akarta jobban az összeköltözést, ő vetette fel.
A sógorom sosem akar házasodni, 1 hónap után költözött össze a barátnőjével.
A lánykérést húzta, de annak nem érzelmi okai voltak, hanem más, de amikor azon túljutott és megkért, akkor pedig ő. Sürgette
Szerintem ez személyiség és kapcsolatfüggő
Összeköltözést miért halogatnák,amikor csak jól jönnek ki belőle.
Mindent megkapnak mintha feleségük lenne,mosnak főznek rá,ma már gyereket is szülnek nekik aztán mégsem kell végleg elkötelezni magukat. Hülyék lennének halogatni.
Mi nem halogattuk az összeköltözést, 5 hónap után került rá sor. A párom ajánlotta fel, hogy költözzek hozzá. Felnőttek vagyunk, lakva ismerni meg a másikat, így semmi értelmét nem láttuk az időhúzásnak.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!