A párom elvált a feleségétől, aki szeretné beadatni a két lányuknak a HPV elleni oltást. A párom köteles kifizetni az oltások felét?
Kedves 35#-ös!
Az orvosok és az egészségügyi alkalmazottak az első számú manipulált egyének! Ha Ők sok igazságot tudnának sok bili kiborulna ám!
Én meg olyan ELSŐ Kézből tudok dolgokat,h.sokkal hihetőbb számomra az ami körülöttüek folyik! Nem nevezem meg sem hitük,sem államuk által azokat akiknek érdekük csökkenteni a túlnépesedést! Az illető "haza"költözött és nagyon érdekes dolgokat szokott mesélni,amit sokszor átgondolok és igen,érthető és logikus válaszokat kapok a körülöttem zajló egészségügyi,politikai kérdésekre! Borzalom,h.bábuként bánnak velünk és a népesség még nem ébredt fel! De bízom benne,h.ez hamar meg fog történni!!!
Kedves #40, mivel ezt az oltást akkor adják az EÜ rendszerében, és a most 13 évesek, (vagy az annál fiatalabbak majd 13 évesen) már ingyen fogják kapni az iskolai oltások keretében, kizárásos alapon itt 13 évesnél idősebbekről lehet csak szó. Vagy értelmetlen a kérdés, mert 0 Ft-ról szól... nem?
És hát már bocs, de alapvetően egy 13 év feletti gyereknek én elmondanám a saját véleményem, bíztatnám, hogy olvasson utána, én magam preferálnám az oltást, de a végső szót neki magának hagynám.
Mondjuk ezen az alapon a Kérdésben azt tartanám etikusnak, ha a kérdező párja megkérdezné a lányait, és ha ők akarják (tehát a lányok) akkor beszállna, függetlenül a saját véleményétől... ha meg csak az exe erölteti és a lányok sem szeretnék, akkor meg nem feltétlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!